Sta vas je danas iznerviralo

Размажена деца, не интересује их како им мајке и очеви изгледају, имају ли и они неке жеље.

Родитељи су ту криви, на себе ништа не дају а за "дечицу" мора да се има. Па нека плаћају онда тај порез на будале, брига ме.

''... moja ćerka ima želju da nadogradi kosu, s obzirom na to da je odličan đak ja ću tu želju morati da ispunim. Iako primam minimalac, za ovaj dan sam počeo da se pripremam još od jeseni...'' -
Od jeseni se sprema da joj nadogradi kosu!!!!!Msm, izmedju ostalog jel.Aaaaaaa!!! I samo zato što je odličan djak!!!! J*bt...ovo je zona sumraka...

Ma i treba posle da ga gazi ko što će ga i gaziti kad ju je tako vaspitao!O bože sačuvaj...U čemu je problem? Čovek želi da mala ima kad on nije imao, ok, želi da ona postigne kad on nije...i to razumem...I želiš da usrećiš svoje dete, naravno.Ali zašto , zašto si je vaspitao tako da je nadogradnja kose i krpice od 300 jura samo usrećuju?? Zašto joj baš toliko treba? Msm, zar ne misliš da joj činiš kontrauslugu, i sebi i njoj?!Danas će se lepo osećati sa 300u na sebi, al joj sutra to neće biti dovoljno. Zašto je ne usreće tih 300e al za putovanje npr da da, a ne za oblačenje i šta već...Mi smo tako jadan i siromašan narod. I u glavi i ovako.

Generalno se sve pa i šrafovi pravi serijski za ogromne narudžbe i lošijeg je kvaliteta nego ranije...I mene nešto slično, kvalitet rajferšlusa na trenerci, prsluku, malo jače povučeš ode sve ko da je od plastike a ne od metala...A i ja se smotao u žurbi:roll:

Само ти зови. До 2014 године ће се јавити сигурно, а велика је шанса да ћеш датум ултразвука или сличног прегледа добити до 2016.

..eto ti ga sad, i kako ja da zovem i zakazujem kontrolu stitne na KC, hoce li mi uopste zakazati ili ce reci zovite 2022 da pitate ima li mesta:eek::(

Back