- Poruka
- 6.538
..eto ti ga sad, i kako ja da zovem i zakazujem kontrolu stitne na KC, hoce li mi uopste zakazati ili ce reci zovite 2022 da pitate ima li mesta![]()
На поликлиници у НС је ситуација језива. Док сам имао воље звао сам оне полтроне за заштиту права пацијената али су ми само још дигли притисак на 500, очекивано. Ту је стање тако срамно, а однос према народу одвратан до крајњих граница. Они биволи из обезбеђења не презају да вичу, псују, прете народу који је обично стадо, и уместо да се залети на та говна, међусобно се пичкарају, а неретко и потуку.
Да би се заказао преглед мораш доћи у 3-4 ујутро, бити спреман да се бијеш и будеш бијен, а то телефонски, је бајка и шарена лажа, ако немаш везу. Због свега тога, одлучио сам да мој желудац, који је у горем стању, него православно гробље у Задру, лагано одумире без интервенције лекара, јер боље је патити у боловима као човек, него се понижавати пред службеницима ,,Штит" обезбеђења.

dakle plan B...put pod noge i pravac D.Z....tamo rekoshe pa sad se preselili,pa ovo pa ono...i znate, kaze sestra toliko imam posla da ne stignem da se javim na telefon...ok.baronisanje jasno...na kraju budem zadovoljna jer sam zakazala termin,ne bash kad mi odgovara...ali u ovoj zemlji nishta nije kako treba...i na kraju shta me briga za sve pobrojano kao teshkoce,ali ispada da pacijenti MORAJU o tome da misle inache ce izvisiti