Sta vas je danas iznerviralo

SBB, koji malo malo ima neke "nedostupne" kanale. Danas je to bio OBN, a redovno je uveče HRT:evil:
Apsolutno mi nije jasno odakle im ideja da blokiraju neke kanale, a mi plaćamo uslugu za iste?!

Hrt blokiraju kad su sportski prenosi ako prenosi neki nas domaci kanal isto to, Ligu sampiona npr

a za temu
svecano objavljivanje na fejsu da se pocinje sa postom
i prozivka "da vidim ko ce od vas da posti kao ja"
pa dobro majku mu :dash: :pop:

Hrt blokiraju kad su sportski prenosi ako prenosi neki nas domaci kanal isto to, Ligu sampiona npr

a za temu

Šta mene zanima da li su sportski prenosi ( a nisu blokirani samo tada)? Ja uredno plaćam taj kanal i želim da na njemu gledam prenos jer RTS ne plaćam, niti ću!

Koliko čujem SBB je još dobar u odnosu na IKOM i slične...IKOM ukinuo CNN i uveo AL Džaziru:neutral:

Dođe mi da vratim onu satelitsku od pre 15 godina...lopovi neopevani. A da vidiš kako uredno seku neredovne platiše...sad bi ja trebalo na kraju meseca da platim pola i kažem da im je usluga bila polovična.
Kada smo uvodili kablovsku pre 15-ak godina (manje-više) nije bilo te osnovni, te prošireni paket, a sad u opasni, sve te bolje kanale stavljaju u te skuplje i još skuplje proširene pakete. Verovatno imaš i u IKOM-u za 3000 din mesečno i CNN. Ko zna koliko im je platila AL Džazira, sve je to korumpirano:rtfm:

OBN je nestao na početku emitovanja novih epizoda Sulejmana. Šta misliš kako? Tako što je okrenuo neko sa 1. televizije i rekao da blokiraju kanal, jer ko će da gleda od jeseni onda novi serijal kod njih, kad je odgledao na OBN-u. Kreteni!

Hm...mali je reci da sam iznerviran.. Stiglo mi je pisamce u firmu iz Suda da ce mi odbiti neku silnu cifru od plate jer MOJ otac u MOM stanu ne placa racune vec dve i po godine.. Naravno, reagovali su uterivaci dugova i ovo im je najbolji moguci nacin.. Moja je greska sto se sve vodi na mene, a skot koristi..toliko...

Телефони.

Звонили су од раног јутра, а ја ко хоботница, час на мобилни, час на фиксни, а на мобилном и позив на чекању :eek:

Е, кад одем кући не јављам се никоме, шансе нема.

a za temu

Ево ти решења. Угаси фејсбук.
Ја сам једно време размишљао да ли да отворим налог, али сам схватио да је већина људи медиокритетска, необразована, малоумна, егзибиционистичка, и да им фејсбук представља оруђе којим лече своје комплексе, јер су у реалној комуникацији и животу тотално маргинални, те да ће ми због тога сваки одлазак на мрежу бити високо стресан. Тај фејсбук ми дође као свестан одлазак у неко друштво које иначе никада не бих отишао и међу људе које никад не би слушао, у нормалном стању ствари.

Poslednja izmena:
kako je strasno ovo sto se desava ovim ljudima,i kako je strasno kad nemas gde da se zalis,i nikoga nije briga

Stanari Nušićeve 12 obratili su se Studiju B za pomoć, jer već tri meseca imaju problem s curenjem vode kroz izlaz iz bočnog zida stana na šestom spratu. Sobe u stanovima na šestom, petom i četvrtom spratu su uništene. Obraćali su se svim komunalnim preduzećima, ali do danas, kako kažu, nije utvrdjeno odakle voda prodire. U Gradskom stambenom kažu da su odmah po pozivu izašli i smatraju da je neophodno skinuti hidroizolaciju na terasi, ali da je za to potrebno da najmanje sedam dana bude lepo vreme.

Back