Sta vas je danas iznerviralo

Dođe mi da vratim onu satelitsku od pre 15 godina...lopovi neopevani. A da vidiš kako uredno seku neredovne platiše...sad bi ja trebalo na kraju meseca da platim pola i kažem da im je usluga bila polovična.
Kada smo uvodili kablovsku pre 15-ak godina (manje-više) nije bilo te osnovni, te prošireni paket, a sad u opasni, sve te bolje kanale stavljaju u te skuplje i još skuplje proširene pakete. Verovatno imaš i u IKOM-u za 3000 din mesečno i CNN. Ko zna koliko im je platila AL Džazira, sve je to korumpirano:rtfm:

OBN je nestao na početku emitovanja novih epizoda Sulejmana. Šta misliš kako? Tako što je okrenuo neko sa 1. televizije i rekao da blokiraju kanal, jer ko će da gleda od jeseni onda novi serijal kod njih, kad je odgledao na OBN-u. Kreteni!
Malo kad pratiš Al Džazira n ije uopšte loša...Možda i bolja od CNN...

- - - - - - - - - -

nije to poenta,vec da u nasem gradu-zemlji nemas kome da se zalis,niti je koga briga.ljudi su prepusteni sami sebi

p.s.a imam ja i kucu
Tako mi volimo...Nered i haos što više...

kad zovem moje matore da proverim sta rade,obicno se majka javi,ali ono sto me nervira,dok kao prica,otac se redovno ubacuje sa strane,sugerise njoj sta da mi kaze...`kažidejoj....`.a ona bi htela da cuje i njega i mene,a ionako ne cuje dobro,pa se igramo `gluvih telefona`.e najezim se i urgentno prekinem razgovor

kad zovem moje matore da proverim sta rade,obicno se majka javi,ali ono sto me nervira,dok kao prica,otac se redovno ubacuje sa strane,sugerise njoj sta da mi kaze...`kažidejoj....`.a ona bi htela da cuje i njega i mene,a ionako ne cuje dobro,pa se igramo `gluvih telefona`.e najezim se i urgentno prekinem razgovor

Svašta!!!
Pa to je primer porodične idile. Nemaš ti pojma.

Njih troje oko žene ( dobro, babe, ali ne menja stvar ) koja pada, gubi svest, obrće oči... i svi troje misle da umire i svi troje su se ukočili kao voštane figure... trebalo je da ostavim dvoje dece, strčim dole i na prvu vidim šta je, a kada sam je dodirnula, samo sam potvrdila. 40,6 temperatura! Pa i oni bi gubili svest, iako su neki i 60 godina mladji od nje.
To me nervira, ta ljudska površnost. Matora baba, šta joj možemo... :roll: Ebte, pomozi joj, daj joj injekciju da joj padne temperatura, nemoj stajati i gledati, majmune jedan, ako ništa - pa za to primaš platu :evil:
Strahota, bre :besan2:
Izvući će se baba iz ovoga, ma kladim se u 1 000 evra, koje nemam, a baš bi mi legle ko kec na 10. A oni statiraju, ebo ih Hipokrat nesposobne :besan2:

Njih troje oko žene ( dobro, babe, ali ne menja stvar ) koja pada, gubi svest, obrće oči... i svi troje misle da umire i svi troje su se ukočili kao voštane figure... trebalo je da ostavim dvoje dece, strčim dole i na prvu vidim šta je, a kada sam je dodirnula, samo sam potvrdila. 40,6 temperatura! Pa i oni bi gubili svest, iako su neki i 60 godina mladji od nje.
To me nervira, ta ljudska površnost. Matora baba, šta joj možemo... :roll: Ebte, pomozi joj, daj joj injekciju da joj padne temperatura, nemoj stajati i gledati, majmune jedan, ako ništa - pa za to primaš platu :evil:
Strahota, bre :besan2:
Izvući će se baba iz ovoga, ma kladim se u 1 000 evra, koje nemam, a baš bi mi legle ko kec na 10. A oni statiraju, ebo ih Hipokrat nesposobne :besan2:
Teško nama sa takvim stručnjacima za smrt.

Данима ме нервира што у овој држави особе са психијатријским дијагнозама имају допуст да раде са људима. :evil:
И то таквим дијагнозама да се чак у веома битним моментима понашају неурачунљиво.
И нико ништа...само не таласај!

Нервира ме што ме у овој држави убеђују да је ок да постоје рупе на путу.

Нервира ме тотално извитоперен систем вредности у народу.

Шугаво пролеће...
Већ 5 месеци живимо у константном новембру....као Дан мрмота, мајке ми...:(:dash:

А од тога 3 месеца је стално неко у кући болестан, никако да се опоравимо...:(

Da se ne lazemo , iznerviralo me sto se od plate vise ne moze da zivi :rtfm:, ima li ko kakvu ideju :worth:, dok ne popizdim :dash:, a posle ce da budem ili :mafijas: , ili :poludeo::poludeo:.

pa ti rece pre neki dan da si lep i bogat ... kako sad ? :eek:
nemoj ici svaki dan u radnju ... tako ja ... manje se nerviram :andjeo:

@Blajbi me nervira sto pametuje sa vise hiljada kilometara udaljenosti i ubacenim nogama u Amazon :zplez:
pazi Blajbi ocaracu pirane da ti pogrickaju noktice :metla:

nerviraju me osobe koju su negativne o cemu god se pisalo.Prosipanje toliko negativne energije nije zdravo,narocito za prosipaca.Za sve ove godine od kad ovde pisem nisam nikad usla u neki sukob,ali sad sam na granici:mrgreen:ne moze bas sve da ne valja,kakav li je zivot sa takvim ljudima pitam se?

Back