goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Suviše pratiš medije a oni to puštaju samo da iznerviraju baš te koji gledaju svaku vest i komentarišu...Po meni ima mnogo važnijih stvari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ybg svi zastranili samo te jure kad im nesto treba..i onda se isto moramo ponasati i praviti blesaviMene nerviraju neodgovorni ljudi koji ne odgovaraju na poruke a kada ih sretnes prave se ludi. Pih. I sto je najzalosnije to je danas veoma redovna pojava kao da je sasvim ok iskulirati nekoga za dogovor. Ili, jos gore, neko se najavi da ce doci u goste a onda samo ne dodje bez objasnjenja i opet sutra kao sve ok.
ybg svi zastranili samo te jure kad im nesto treba..i onda se isto moramo ponasati i praviti blesavi
Ak je samo to...
Gomile izmeta (čini mi se konjskog) po Novom Beogradu i novom mostu.
Mislim, ako glumimo veliki grad po kome paradira policija na konjima, onda je valjda red da neko za tim konjima i počisti.

kao i prethodnih dana petarde
dokle bre više?

kao i prethodnih dana petarde
dokle bre više?
treba im poslati komunalnu
ebale ih petarde..moja retriverka se ove ng istraumirala zamedalju..
jadna kad je izvodim da piski, izlazi kad bas vise ne moze da izdrzi..jadan pas trpi![]()

Ni moj labrador ne reaguje posebno, buni se samo kad mu ne damo da onjuši pirotehniku. Inače...jedno od poslova kojim se bavimo je i pirotehnika, mada, u poslednje vreme slabije. Verujte da su ljudi pre nekoliko godina mnogo više voleli, kupovali i organizovali pirotehničke predstave. Ovo sada nije ni 5 posto od onoga. Možda zato više čujete petarde, što im vatrometi nisu više zanimljivi.