goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Savki dan me nešto naljuti i planiram da nešto napišem ovde al desi mi se nešto lepo ili jednostavno utisak lepog dana obuzme i zaboravim na to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savki dan me nešto naljuti i planiram da nešto napišem ovde al desi mi se nešto lepo ili jednostavno utisak lepog dana obuzme i zaboravim na to...

.pa zar je neko toliko u stanju da komplikuje tako jednostavnu stvar,samo jer mu se ne da da me sasluša do kraja ili možda misli da sam u stanju da izmišljam dg. zarad banalnosti.................ma nemam riječi stavrno

Kaze mi automehanicar, nakon redovnog servisa, neki filter mi nije u redu.
Pa sto ga niste popravili, pitam ga.
"Samo ti njega sprzi negde na autoputu, 200-220 km/h, i on ce se produvati, ja kad ti kaem".
Ja majstora i *ovana......ccccc

Kaze mi automehanicar, nakon redovnog servisa, neki filter mi nije u redu.
Pa sto ga niste popravili, pitam ga.
"Samo ti njega sprzi negde na autoputu, 200-220 km/h, i on ce se produvati, ja kad ti kaem".
Ja majstora i *ovana......ccccc

Moj drug u kući preko p uta moje ima 5-oro dece pa se i oni ispod njega žale...Kaži tim komšijama da zamisle da su u toj situaciji...Moraju imati razumevanja...I sam sam bio živahno dete a danas su deca još (hiper)aktivnijaJutros otvorim ulazna vrata, kad na njima zalepljen papir
ne ponasam se korektno prema komsijama, svakodnevno pravim buku "kao da neko drvenim klompama lupa po parketu"
a sto imam petnaestomesecno dete....nema veze....

Ideš i na hrvacke forume?What a waste of time...
... i necu vise da cujem da se iko zali na nju
....
... onakav despotizam i proganjanje vlasnika nad srpskim korisnicima