Sta vas je danas iznerviralo

nije danas nego prekjuce i josh me drzi ali smanjeno...jedna situacija gde sam morala da odrzim razgovor kao da igram partiju shaha a pritom se osoba preko puta drzala kao da ima ispred retardiranu osobu...samo saznanje da treba da izdrzim ako hocu rezultat me sprecilo da ne explodiram tu na licu mesta kao bomba...uspela sam,ali mi je to odnelo mnogo energije...i sad mi treba neshto jako lepo da me podigne...

Dobro terapeuti , jel redom .Zakasnio sam na posao , hehe sef me nije grdio. Zvali su me iz banke , znaci vec pocinje. Zatim su me zvali zbog klinca iz osnovne skole , da dodjem na razgovor, opa ZAGREVA SE . Vreme je za dorucak , mnogo kecapa , bas je morao danas da iscuri na novu kosulju. Zovu iz EPS hoce da iskljuce struju , ma sta me briga , strujomer mi je u kuci.Potom me zove neka zena , kaze da joj je dete istuko moj mali , izvinjavam se 5 puta. Potom zove bivsa , drzi mi pridike kako se dete oblaci za skolu. Zatim me srece covek koji je obecao jos davno da ce dovesti drva za grejanje , i da mora iz ko zna kakvih razloga da mi otkaze , .Pa dobro , nema veze , zima tek sto nije pocela.OK , na poslu me niza inteligencija provocira , moze im se , njihova stranka im je jos na vlasti .Red je da se krene kuci , moze i kolima , mada intuicija kaze da nije bas pun rezervoar , ajd na rizik , ipak je sreca kad se nije ugasio na semaforu .Ajd , pesaka po flasu goriva , nije daleko , naspem , upalim , kvrc , ono mobilni ispao za tocak .Palacinak , ima tu nesto dobro , nece me niko zvati narednih 7 dana .oh kuco moja kucice , docekao me postar , a sto tek on zna da vas obraduje, ih.dobro nemam sad taj mobilan , upalim taj fejs , hu hu hu , ona koja me startovala , sad me psuje na pasije usi. EEE , osecam ja da nesto zagoreva , ali ono kasno , zalepio se krompir u serpi , pocrnio .Izluftiram kucu , utom udje 100 muva , al ni to nije strasno, imam cuku koji ce pojesti krompirice , samo prvo da ocistim njegova govanca sto je kod komsije ostavio na pragu .I jos se nisam iznervirao , ali nikad nije kasno tek sledi zesce ali otom drugi put .CAO

Idiotluk na državnom fakultetu i kontradiktornost koja me dovodi do suza :besna:.pa zar je neko toliko u stanju da komplikuje tako jednostavnu stvar,samo jer mu se ne da da me sasluša do kraja ili možda misli da sam u stanju da izmišljam dg. zarad banalnosti.................ma nemam riječi stavrno :bljak: :guza:

Da pa kod nas sve ''može''...Drug je radio dugo godina u nabavci i čega se sve nagledao koliko je ljudi poginulo ko zna gde jer im je, na zapovest ''sveznajućeg'' i svemoćnog šefa ''sve mora da se proda'' ''sve je to isto' ugrađen ''sličan'' deo onom koji su tražili ali ne isti...Neće slonče u l onče...

Kaze mi automehanicar, nakon redovnog servisa, neki filter mi nije u redu.
Pa sto ga niste popravili, pitam ga.
"Samo ti njega sprzi negde na autoputu, 200-220 km/h, i on ce se produvati, ja kad ti kaem".
Ja majstora i *ovana......ccccc

nemoj da si kivna..ima neka fora da kad vozis po gradu filter prosto zagusis i da je potrebno stvarno samo da razvijes brzinu na autoputu..
jednom sam isto tako reagovala, al covek bio u pravu :rumenko:

Jutros otvorim ulazna vrata, kad na njima zalepljen papir
ne ponasam se korektno prema komsijama, svakodnevno pravim buku "kao da neko drvenim klompama lupa po parketu"
a sto imam petnaestomesecno dete....nema veze....
Moj drug u kući preko p uta moje ima 5-oro dece pa se i oni ispod njega žale...Kaži tim komšijama da zamisle da su u toj situaciji...Moraju imati razumevanja...I sam sam bio živahno dete a danas su deca još (hiper)aktivnija

Back