Sta vas je danas iznerviralo

Koliko je moguće da se dogodi ?
Young lady went missing in Turkey during her vacation this month! Her name is Nadezhda (Alisa) Koshkina.
Her mother, child, friends and colleagues lost contact with her since 2 August 2012 and we would enormously appreciate if you give us any relevant information to find her.
PLEASE RE-POST THIS NOTICE AND CONTACT US IF YOU HAVE ANY INFORMATION!
She would have a flight from Ankara to Moscow on August 5. Below are some details we have from our friend's facebook post Valery Khanukaev (in russian):Валерий Ханукаев Москва - Пермь, большая просьба!!!!!! Пропала девушка Надежда Кошкина (Алиса Кошкина)..... Певица и просто хороший человечек. 5 августа должна была прилететь из Турции в Пермь, с работы по контракту. С тех пор связи с ней нет. Алису ищет мама и ее ребенок, друзья и коллеги. Перепостите пожалуйста по возможности.... что то случилось..
"Она перестала отвечать на мои сообщения в Сети, и я начала беспокоиться. Я стала звонить в Турцию и узнала, что у нее был билет на 5 августа. Из Анкары дочь должна была прилететь в Москву, а затем в Пермь. Я подала заявление в полицию. Самостоятельные поиски не дали никаких результатов, моя дочь ни с кем не выходила на связь. Никто ее ни видел, несмотря на то что почти все в Перми ее знают", - рассказала мать певицы.
objava ide sa ove stranice
http://www.privatevacation.com/

Dve stvari.

Potpuna neorganizovanost ljudi zaposlenih na naplatnoj rampi u Bubanj potoku.

Kretenske izjave jednog našeg poznatog kolumniste. Doduše, da nije bilo tobožnjeg napada na njegovu mršavu pojavu verovatno i ne bi bio tako poznat.

u avgustu sam desetak puta sigurno u oba pravca prolazila kroz tu naplatnu rampu i svaki put bila neprijatno iznenadjena koliko su neorganizovani..mogu da zamislim kako je tek bilo ovih dana kada su se svi vracali kuci..

kasirka u prodavnici... placam sto sam kupila i vidim pored kase "juhu" album. pitam je da li je to novi ili proslogodisnji album? rece NOVI i ja ga kupih. dodjem kuci, dam deci da polepe slicice (kojih se vec dosta nakupilo) deca vicu iz sobe -ovo je stari album!
vratim se u prodavnicu sa albumom i racunom i kod iste kasirke trazim da mi zameni za novi, na sta mi ona mirno rece: "nemamo nove albume!" "dobro, onda cu da ga vratim", rekoh ja. "e ne moze, ne vracamo robu!"
bas sam se iznervirala, trazila sefa i na kraju menjala album za cokoladice. usput sam dobila upozorenje da gledam sta kupujem jer mi sledeci put nece izaci u susret i kasirka nije kriva, jer ona nema decu pa ne zna koji je koji album.

Back