Sta vas je danas iznerviralo

Meni od jutros sve naopako krenulo.
Htela da podesim na TV-u opciju bioritma (neko zezanje, ali nema veze) i nesto sam ispritiskala i izgubila kanal SportKlub :dash:
Ovo sam i bukvalno radila, udarala glavom o gornji deo kuhinje :evil:
Nadam se da ce sve ostati na ovom :roll: mada kad me tako krenu maleri, ko zna sta me ceka do kraja dana :think:

Propisno sam se iznervirala danas praveći tortu za ćerin rodjendan. Ma, sve mi je od početka krenulo naopako. Prva mi se kora zalepila za pleh. Ostale tri sam ispekla ok. Planirala sam da stavim pločice od čokolade oko torte, ali... da li je čokolada sama po sebi bila mekana, ili sam dodala veću količinu vode kada sam je otapala ( žene sa kulinarstva mi rekoše da se voda uopšte ne dodaje, a ja sve imam neke recepte u kojima piše da treba dodati... a i rekoše mi kasno... a kasno sam i pitala... ), ali pločice jednostavno nisu htele da se stvrdnu i odlepe sa pek-papira.... Napravim je nekako, ukusan mi ispao fil,nije da nije, pa hajde ukrasi šlagom, kad n'umeš... :roll: Jedva nekako, uz muževljevu pomoć, uspeh... ali nije to to, nije to ono što sam želela i što sam pokušala... sutra pre služenja da stavim figuricu Nodija i par grančica ribizli da glume čuvene "bobilice" i to je to... a opet nije to... :(
... biće valjda bolje sledeći put, kažu ljudi da se na greškama uči...

Послала ми једна познаница по другој неки парфем. Парфем смрди, а ова ме сад стартује на ФБ да ми каже како је мислила на мене, јер сам јој поклонила за 8. март нешто. Да попиз...!!! Ја користим само три врсте парфема, али ни један не смрди!!! Иначе, ја сам њој за 8.март поклонила скупу и квалитетну ствар. Тако ми и треба кад сам хтела да неком ко није заслужио учиним нешто добро!

Juce:
posle kasnjenja aviona,jer su ga u BG-u menjali
pa nije ni krenuo na vreme
a niko nista da nam kaze zato i koliko avion kasni....
...udjosmo konacno u bus da odemo do aviona
i cekali smo jos pola sata
da radnici aerodroma nafataju babu
koja je shoppingovala.... :dash:
Na sve to,avion mali,a na sedistu do mene
ogromni covek,koji je zauzeo i pola mog sedista
sedela sam stisnuta uz prozor
nije bilo mesta da se premestim....
Sad mi i nije tako strasno sve to
al' juce sam malo bila ispizdela.....

Neko ima ženu koju bi svaki muškarac samo mogao da poželi. A on se ludesa, pa mu nije dovoljna jedna švalerka sa kojom ima već sada dugu vezu, nego pravi budalaštine i sa drugom.
Zaista ima ljudi koji su u svakom smislu potpuno nezahvalni za ono što imaju, a nisu čini mi se ni svesni šta to imaju.

Neko ima ženu koju bi svaki muškarac samo mogao da poželi. A on se ludesa, pa mu nije dovoljna jedna švalerka sa kojom ima već sada dugu vezu, nego pravi budalaštine i sa drugom.
Zaista ima ljudi koji su u svakom smislu potpuno nezahvalni za ono što imaju, a nisu čini mi se ni svesni šta to imaju.

Sta trazi ta divna zena sa tim kretenom?Njeno trpljenje za moj ukus je gore od njegovog bahatog ponasanja,jer ko je kreten on je kreten,a sta cu ja sa kretenom?

Back