Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
saradnici. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nećete mi verovati, ova poruka me je podsetila da sam stavio džezvu na šporet da prokuva voda za kafu. Da nisam video, isti bi se scenario desio i meni. Hvala vam!Opet ostala dzezva na ukljucenoj ringli
voda isparila....
e zeno,kucu ces nekome zapaliti tako jednog dana![]()

...sto se sve urotilo protiv mene i sto ne vidim izlaz iz svih problema![]()

Ne daj se, i to mora već jednom da prođe![]()

...ja se draga stalno ne dam, ali opet se nista ne popravlja, stalno jedno te isto tapkanje u mestu![]()

Ja krenem da izadjem iz busa kad ono masa glupaka ulete u bus preko nas putnika koji hocemo da izadjemo, i ja jednoj zeni kazem da saceka a ona kaze "ma daj sklanjaj se" i poce da gura dzak u bus zajedno sa cerkom. A pre neki dan unese dva seljaka raniju za topljenje cvaraka u pun autobus.
Isti slucaj i kod mene.
Batrgam se, borim se, mislim pozitivno, radim kako najbolje umem, ali opet nista.

Svekrva
Malo mi falilo da se otkačim, izvičem na nju, saspem sve u lice i gurnem niz stepenice.... Uuuuuh![]()

Neko ima ženu koju bi svaki muškarac samo mogao da poželi. A on se ludesa, pa mu nije dovoljna jedna švalerka sa kojom ima već sada dugu vezu, nego pravi budalaštine i sa drugom.
Zaista ima ljudi koji su u svakom smislu potpuno nezahvalni za ono što imaju, a nisu čini mi se ni svesni šta to imaju.
Ma nije on kreten. Samo je malko pobrljavio u poslednje vreme.Sta trazi ta divna zena sa tim kretenom?Njeno trpljenje za moj ukus je gore od njegovog bahatog ponasanja,jer ko je kreten on je kreten,a sta cu ja sa kretenom?