Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Smuvala si se s' ovim, od dole :
![]()
Ti me bas ne volis kad mozes tako nesto da napises, tuzna sam zbog toga, da znas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smuvala si se s' ovim, od dole :
![]()

Pa nista posebno..na krovu imam bar 1m snega sto je izazvalo da se u pola sata na plafonu (od gipsa) pojave 4 fleketine gde iz jedne lije, curi i kaplje kao da neko iznad sipa iz case. 'Ebena zima, 'ebeni sneg, neka se sve nosi......

Pa nista posebno..na krovu imam bar 1m snega sto je izazvalo da se u pola sata na plafonu (od gipsa) pojave 4 fleketine gde iz jedne lije, curi i kaplje kao da neko iznad sipa iz case. 'Ebena zima, 'ebeni sneg, neka se sve nosi......

E to baš zna da iznervira, i onda budem ljuta a ne znam ni na koga...kao u seriji Prijatelji, kad je Fibi bila ljuta na Rosa.Nije iznerviralo, ali je bilo neprijatno - ružan san ...
A da pozoveš telefonom i pitaš ?Iznervirana sam od sabajle.
Moram u postu, a nemam pojma da li radi.
Ma Jugoslav pao na Andjine ``cari``.
Nisam to ocekivala od njega, onako visprenog kakav je inace.
Andja ga je preveslala.
Olivera bi Andju ocas posla ``pocistila``.

..rodjaci koji su dozvolili debilnom kumu da im da ime detetu...i danas sutra kad dete odraste treba da se stidi imena....mislim stvarno uzas,
jos vise me nerivra to sto ne umeju i ne smeju da se suprodstave odlukama takve vrste....ooooooooooooo zivote, aalooooooooooo ovo je ipak
21 vek, curko, ti si rodila to dete, pa joj ti sama i daj imeeee......glupaacooooooooooooo mala...