Sta vas je danas iznerviralo

Jos me drzi ``nerviranje`` od pre dve veceri.
Dok ne nadjem tog coveka, necu se smiriti.
Tako me je zbrzao da mu nisam znala odgovoriti pravovremeno, ali naci cu ga ja, pa cu to raspraviti sa njim.
Nece mene niko vise da maltretira ni krivu ni duznu.
Ne dam vise na sebe. Nikom. Pa ni rodu rodjenom, a kamoli nekom tamo frustriranom dedi.
Svi su poludeli od ``lepog zivota``. Vidim to u prevozu, posluzi... posti...

Poslednja izmena:
Ove plave farbe za kosu ništa ne valjaju, od sledećeg farbanja neću da budem plavuša, samo da odlučim koju ću boju da namolujem na sebe.
He he he.... Kao da sebe slušam.
I tako jednog dana rešim da pređem (kao da me je sam đavo nagovorio) na crvenu. Mnogo lepa boja, lepo je ispala, samo sam zacrvenela sve peškire, jastuke, jastučiće, čaršave, kragne.... tj. sve gde sam naslonila glavu. Jedva sam se opet vratila na plavo i nikad više neću praviti i"zlete".

He he he.... Kao da sebe slušam.
I tako jednog dana rešim da pređem (kao da me je sam đavo nagovorio) na crvenu. Mnogo lepa boja, lepo je ispala, samo sam zacrvenela sve peškire, jastuke, jastučiće, čaršave, kragne.... tj. sve gde sam naslonila glavu. Jedva sam se opet vratila na plavo i nikad više neću praviti i"zlete".

Problem je u tome što sam se 5 godina farbala istom farbom u plavo i sve bilo odlično. Onda sam se ošišala na kratko i ta ista farba sad izlazi žuto narandžasto. Kupim drugu kutiju misleći da je ono bila fabrička greška, kad ono isto. Posle toga sam potražila jedinu farbu koju sam koristila na kratku kosu ranije i koja je stvarno izvlačila dobro boju, kad, nje više nema u prodaji. I sad ću lepo i ja da budem crvena. Ali stvarno crvena !

Ooooo, Bože, Bože :dash:
Pa ja sam ovako nešto do sada samo gledala u glupavim humorističkim serijama, nikada do sada nisam čula da se nekome zaista ovako nešto dogadja :evil: Da li je moguće, da li je ili nije??? :dash:
Uvali nam se riba ( koja nije ni rod ni pomozbog, što se kaže, neke tamo snaje neki tamo dalji rod, samo neko koga poznajemo, ništa više od toga ) u kuću, sa dva kofera, u trenutku kada u kući nije bio niko ko bi mogao da je spreči, osim "nejači" koja ne zna da reaguje, i nabija tako ognjište, neće da ide :dash: I izbacuješ, i isteruješ, i pretiš policijom... aman ne vredi :dash: "Nema gde da ode" :roll: Kur bre nema, onolika kuća i hektari imanja, ali u selO... Opanak se navik'o na asfalt, pa neće da ode nazad. A neće da plaća stanarinu nekome, hoće džabe da stanuje... pa pravac kod nas, čim je videla da su svi odrasli iz kuće izašli... :dash:I danima već se nada izbaciti. Čak ni uz pretnju pandurima! :evil:
Na kraju, samo da nekom pukne film, ima ti panduri da budu pozvani, pa da vidimo... :roll:
:dash: Ooooo, Bože, ovo do sad nisam nigde čula... :dash:

Danas, kad sam stigla na posao, umalo se nisam srušila. U subotu, za vreme seminara koji se odvijao u mojoj školi, pa između ostalog i u mom kabinetu, neko mi je očerupao cveće koje gajim godinama. Nisu uzimali/le pelcere, već su ga nemilosrdno počupali/le. :(

Ne, to je udarac glavom hiperaktivne devojčice od 16 meseci, moje ćerke, al ću da svima u društvu da pričam da me muž tukao jer mi u istinu niko neće verovati ;)
Јао, ја сам тако прошла.::lol:
Моја старија имала неких две године и једном није хтела да устане са ноше. Ја станем иза ње, нагнем се и ухватим је испод пазуха да је подигнем, а она се тад одбаци и скочи усправљајући се, и теменом ме звекне у обрву!
Прво је поплавело, па ми се онда оток спустио на око и полузатворио га, па онда постало љубичасто-зелено и све више се ширило и спуштало испод ока...:sad2:
Изледала сам као реклама за сигурну кућу.:lol:

Back