Sta vas je danas iznerviralo

Stigla opomena kevi danas za neplaćenu taksu + 390 dinara, a žena platila uredno još 15. 6. E, al' trebalo je da pošalje dokaz. Kao da nemaju izvod iz banke.:think:

veliki sistemi imaju foru da ako ne upises poziv na broj, uplata im na racun legne kao visak - nekakav.. posto ne znaju poreklo uplatioca..
i onda moras svojom priznanicom da dokazes uplatu ili ako je uplatila pod svojim imenom i prezimenom tako je proslo kroz platni promet, pa nek ih maltretira malo.. :)

veliki sistemi imaju foru da ako ne upises poziv na broj, uplata im na racun legne kao visak - nekakav.. posto ne znaju poreklo uplatioca..
i onda moras svojom priznanicom da dokazes uplatu ili ako je uplatila pod svojim imenom i prezimenom tako je proslo kroz platni promet, pa nek ih maltretira malo.. :)

Da, pod svojim imenom i prezimenom, čak i sa pozivom na broj predmeta. Da ironija bude veća, plaća tridesetinu takse na nasledstvo, koje nikada neće moći da dobije. Shvatila sam da je, kad neko umre bez direktnog naslednika, pametnije da sve pripadne državi. Mnogo je jeftinije.

Najvise me iznervira moja majka! Potpuno je bezosecajna za mene. U stanju je da postavi sto za nju i njenog oca,tacnije mog deku i da mene ne posluzi,pruza mi paznju samo kad joj treba nesto od mene i nije je briga za moje probleme,nije u stanju da me saslusa ili kao roditelj da mi se nadje. I ja kada joj to prebacim,uvek ima neki odgovor. To me uzasno iznervira i danas je to isto uradila i nemam vise reci.

Trosim tesko stecene pare za skupe stvari, to me nervira, ali to je nesto jace od mene, shvatila sam.
Opet sam na nuli. To je neko prokletstvo baceno...
Ne smem vise tako, bas sam sada ubedacena. Moracu da pocnem da crtam tj. slikam da popravim budzet...

Najvise me iznervira moja majka! Potpuno je bezosecajna za mene. U stanju je da postavi sto za nju i njenog oca,tacnije mog deku i da mene ne posluzi,pruza mi paznju samo kad joj treba nesto od mene i nije je briga za moje probleme,nije u stanju da me saslusa ili kao roditelj da mi se nadje. I ja kada joj to prebacim,uvek ima neki odgovor. To me uzasno iznervira i danas je to isto uradila i nemam vise reci.

Uzvrati joj suprotno. Ne budi kao ona, majka ti je. Stariji ljudi imaju ponekad bubice koje deca ne razumeju. Nemoguće da je bezosećajna, možda je nemoćna, možda joj je potrebna tvoja pomoć a ne ume to da iskaže. Nemoj da misliš da nju njen otac ne izluđuje.;)

Ne zameri, govorim ti kao majka i kao ćerka. Da smo malkice tolerantniji, bili bi mnogo srećniji. :zag:

Uzvrati joj suprotno. Ne budi kao ona, majka ti je. Stariji ljudi imaju ponekad bubice koje deca ne razumeju. Nemoguće da je bezosećajna, možda je nemoćna, možda joj je potrebna tvoja pomoć a ne ume to da iskaže. Nemoj da misliš da nju njen otac ne izluđuje.;)

Ne zameri, govorim ti kao majka i kao ćerka. Da smo malkice tolerantniji, bili bi mnogo srećniji. :zag:

Nije ona toliko starija zena,ima 53 godine. Ma kako ume da kaze treba 500 eur- za ovo,treba 200 eur- za racune,kad sam u Italiji ne prodje dan da me ne zove i ne kuka za novac,nista nisam ustedela jer sve dajem njima-porodici. Iskreno muka mi je vise,i ja sam majka i pozrtvovana sam i sama se brinem o svom detetu,ja ne trazim da mi nista ona daje,ali dovoljna je paznja ,lepa rec. Dok je za sestru drugacija i za nju je u stanju u pola noci da skace,sprema i daje. Nema veze,navikla sam -ali boli. Eto to me je danas iznerviralo do koske.

направили нам нови паркић у комшилуку: са тобоганом, љуљашком - гумом са мрежом, клацкалицама са федерима и оном специјалном подлогом. и данас док сам пролазила видим две од 14-15 година како се љуљају на љуљашци и још их неки деда љуља, а други деда иде од клацкалице до клацкалице и дрма их из све снаге! у моменту сам хтела да им приђем и све по списку...
мада, ко зна, можда их општина (или странка која је ово финансирала) платила да тестирају издржљивост справа у паркићу...

E pa ovako, po prvi put u zivotu naletim na film gde je moj omiljeni glumac glavna uloga (vidjala sam ga samo u nekim sporednim), radnja se odvija u vreme komunizma tj moje mladosti :), mesto kao iz snova...
Sednem, ugasim svetlo, pojacam ton, ocekujem sad da se ukljucim nekako od pola filma, medjutim nista, svi cute, minut, dva, pet, deset...Zena mu place, place, place, pa jeca pa place...Posle dvadeset minuta ipak pocinje neki dijalog i to na albanskom!!! :dash:
Ne mogu da verujem! Ima ulogu nekog Albanca, spijuna...I ko moze da uziva u filmu, ja ne!

Strasno! Samo sam ugasila tv. :besna:

I naravno opsovala sam im i Ohrid i jezero i Ristanovskog, nego kako, zasluzili su.

Imam Candy, isto i kod mene u donjem levom uglu. Polomila sam poklopac dok sam otvarala srafcigerom filter, tako da sada moram da idem da trazim novi poklopac, samo ne znam kako mi je to uspelo??? Imam jaku ruku, a i nervoza i bes su ucinili svoje.
Od pranja masinom naravno nema nista dok ne kupim taj poklopac. Samo rukama...

Back