Sta vas je danas iznerviralo

E da, jutros setam kuce i pored mene stade jedna starija gospodja. Stoji i gleda mene i moje kuce. Ja se okrenem i priupitam je sta nije u redu, jer sam se vec unervozila da nije i ona jedna od onih koji pse ne vole, pa zeli da mi nesto kaze povodom toga...
Kad ona ni pet ni sest, hoce da mi uzme povodac iz ruke sa sve kucetom i zove me kod nje kuci... Odmah sam videla da tu nesto nije u redu, zena je pricala nepovezano, pokazivala na muza koji je stajao ispred zgrade i cekao je.
Posto sam videla da nema nameru da krene ka svojoj zgradi, resih da je otpratim do njene zgrade... Kad ona poce da place, ja poceh da je tesim, ne znam ni ja sta sam pricala nesrecnoj zeni... Kad smo se priblizili zgradi i njenom muzu, on joj doviknu - hajde nesreco jedna... ona pozuri ka njemu i ja videh da zena nema kontrolu nad besikom, njen muz jos jednom ponovi iste reci i njih dvoje zamakose u zgradu.
Ostala sam nema na sve to i zaplakah od nemoci. Zasto ju je tako nazivao, pa nije ona kriva sto se razbolela i sto ne zna sta radi i prica.
Ko zna sta njega ocekuje, sta mene ocekuje kada dodjem i ako dodjem u njene godine?
Sta ti je zivot...

Imam Candy, isto i kod mene u donjem levom uglu. Polomila sam poklopac dok sam otvarala srafcigerom filter, tako da sada moram da idem da trazim novi poklopac, samo ne znam kako mi je to uspelo??? Imam jaku ruku, a i nervoza i bes su ucinili svoje.
Od pranja masinom naravno nema nista dok ne kupim taj poklopac. Samo rukama...
E Candi mašina je vrlo glupo napravljena što se tiče filtera, ni ja ne mogu da ga otvorim, nego sa zadnje strane se sve mora rasklopiti.

А Домаћицу по киле сме да једе беба и још нуткали? Добро кад ви кажете. Ај што не спава, ал здраво за је стомак те ће лепо да каки.

Шта зна дете шта је 300 кила лол

Poslednja izmena:
Ne mogu da ukapiram da se odrasli i obrazovani ljudi ponašaju kao stoka u WC-u koji kada oni izađu odatle treba još neko da koristi.
Zar je moguće da ne zna da daska služi za to da sedneš na nju kako ono što izbacuješ iz sebe ne bi letelo svuda okolo (i po dasci i van šolje po celom WC-u)????

Ne mogu da ukapiram da se odrasli i obrazovani ljudi ponašaju kao stoka u WC-u koji kada oni izađu odatle treba još neko da koristi.
Zar je moguće da ne zna da daska služi za to da sedneš na nju kako ono što izbacuješ iz sebe ne bi letelo svuda okolo (i po dasci i van šolje po celom WC-u)????
To je naš narod...Face it...Sami smo izabrali put primitivizma i destrukcije.
@tema...
Ništa završio sam neke važne stvari super:D

Imaju ogledalo, ali u njemu vide debele zene kojih se groze i to je nazalost jedna veoma teska bolest koja se moze zavrsiti smrtnim ishodom.
Vidjam mlade devojke u bolnici gde volontiram koje su dosle da se lece, da li dobrovoljno ili ne, to sad i nije toliko bitno... ali uvek kada su obroci, pored njih za trpezarijskim stolom je sestra koja ih nadgleda da li jedu ili ne.
To ko uzivo nije video na sta te devojke lice ne moze da poveruje :(

E , ako je za utehu mene je zena iznervirala , a koliko vidim vreme je za promene ................
Razvod u najavi ..............
e samo mi je jos to trebalio , ivoako nemam posao , nemam para i zivim u usranoj zemlji ......................

Ih, iznervirala te pa odmah razvod. A jesi li ti nju iznervirao ? Brak se sastoji od dobrih i loših dana, proći će i taj loš, što bi se odmah razvodio ?

Na koje "pomirenje" samo mislis da mi je znati. :per: :mrgreen:

Nego...ne samo danas, nego svake godine u ovo doba p*zdim zesce kad pocnu na radiju "Last Christmas" i ostale pesme tog tipa. Smor teski. :dash:

Pa naaa... pomirenenje recima.
Posle ce valjda doci iiii... dela, ako si ti mislio na nesto tog tipa. Mada ja ne volim da se ``delima`` mirim... sta cu kad sam takva...
I da sto se tice predstojecih praznika, b o j i m se kako cu preziveti do marta... mislim na petarde, topove, haubice i ostala sredstva za izrazavanje srece ili neceg drugog :think: nisam bas sigurna kojeg osecanja...

Poslednja izmena:
Ма, само ми се вода слива из носа ко из чесме и плачем цео дан...издерала сам нос марамицом....ужас!:(
Ako ti je za utehu, ja sam za protekle dve nedelje potrošio više maramica nego za svih onih prethodnih 40 godina.
A moj nos kada se zapuši, e to ti je ogroman problem. Šta ćeš kada sam inače izrazito poNOSan čovek.
Mislim, ja kada kažem da mi je pobegao autobus ispred nosa, to ne znači da je bio blizu.

Back