dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Ne mislim da se poznajemo niti da si mi prijatelj na FB osim ako mi nije promaklo da prihvatim nekog sasvim nepoznatog sto bi granicilo sa cudom.
Teme i komentare o fizickom izgledu zaobilazim u sirokom luku kao i detaljisanja o tudjem celulitu, godinama i cipelama. Ne potcenjujem nikog kome je to omiljena tema ali ja se ne uvlacim u tu pricu. Jednostavno me ne zanima. Odgovore na pitanja koja si postavila meni moraces potraziti na drugom mestu. Sa pubertetom sam prestala da obracam paznju na takve stvari kod ljudi koji mi znace pa cak i kod forumskih prijateljica.
A sto se tice silnih komplimenata ispod svake fotografije gde god bila objavljenja da ne govorim...Jednima smesno i bljutavo drugima pricinjava zadovoljstvo ili budi u njima filozofske misli...Svako ima svoje, razliciti ljudi, razlicit zivot...
nemam ja problem sa pitanjima koja sam postavila na osnovu tvog posta..
znaci imas ih ti..
zasto mislis da je svaki komentar za izgled osobe koja nije po tvojim kriterijumima - licemeran?
zasto mislis da ono sto tebi nije lepo, nije lepo i drugima?
i umetnost ima razlicite pravce..
nekome je zuzina naiva kic - a strucnjaci je svrstavaju posleban pravac, naivu..i na trzistu umetnina je izuzetno cenjena..
vidim da ni ti ni ja ovde ne pricamo o fotkama 13-o godisnjakinja napravljenih u wc-u trendi kluba..

, a sutra iman neku veceru...pa di cu vaka rogata

i iskusna i ne nervira me vise nista..

)