- Poruka
- 11.454
Gosti koji su trebali stići do 14 h... i čorba i roštilj se ohladili...a njih još nema...i mi gladni sedimo već 3 sata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gosti koji su trebali stići do 14 h... i čorba i roštilj se ohladili...a njih još nema...i mi gladni sedimo već 3 sata
Baš sam se nekako bila navikla, da ne kažem navukla.хитна помоћ! жени која има притисак 190/110 кажу да јој не могу помоћи и да неће доћи... после тога, на убеђивање комшинице дошли и дали инекцију...
Пролетос сам имала напад слепог црева, и хитно оперисана...хитна помоћ! жени која има притисак 190/110 кажу да јој не могу помоћи и да неће доћи... после тога, на убеђивање комшинице дошли и дали инекцију...

Hahaha šta imaš u magacinu?Stigla opomena za neki porez na oružje, sa kamatom 34000, dobiće malo sutra !

Ti si se bar ofarbala,ja cekam na farbu jedno 4 dana,na kraju cu otici i uzeti bilo koju i resiti se cekanja.Farbala sam kosu u petak. U subotu sam izlazila u toj jakni i jutros. Crna, kožna. Kad danas, na dnevnoj svetlosti primetim, tamo gde je dodiruje kosa, sva pocrvenila. Pa ljudi moji, nisam se u jakni farbala, a i oprala sam se od farbe, pa i regenerator stavila. A sigurna sam da ovo pre petka nije ovako bilo.![]()
![]()

Tako sam se i ja vukao po bolnicama dok nisam dobio sepsu.Kad se to mom bratu desilo, doktori su mu rekli da se prejeo na slavi. Medicinska sestra se setila da je u pitanju slepo crevo.

Pričo mi baš jedan lik kako u Danskoj ljudi uopšte ni o čemu ne razgovaraju čak ni u porodici pa recimo muž ne zna da žena ima rak dok ne umre ili žena ne zna za neku muževljevu bolest...Jednostavna je mala bliskost među ljudima.