Sta vas je danas iznerviralo

хитна помоћ! жени која има притисак 190/110 кажу да јој не могу помоћи и да неће доћи... после тога, на убеђивање комшинице дошли и дали инекцију...

хитна помоћ! жени која има притисак 190/110 кажу да јој не могу помоћи и да неће доћи... после тога, на убеђивање комшинице дошли и дали инекцију...

klasicno ponasanje hitne.
ja sam ih jednom prilikom zvala i oko 20 min.bila na `cekanju`...kad se napokon javili prvo me davili pitanjima koliko pacijentkinja ima godina pa od cega boluje,pa koje lekove pije...,jedva ih namolih da dodju (ali je baka zora preminula dok su stigli)

Пролетос сам имала напад слепог црева, и хитно оперисана...
Ноћ, умирем од болова, зовем хитну увече, кажу ми да попијем ранисан... :roll: Ајд добро, одем до ноћне апотеке и купим... Попијем два, али болови све јачи, позовем касније, после поноћи опет... Телефон звони, звони, јавља се глас тако бунован, као да је спавао зимским сном...:roll: Јбт, од кад сам постала мама могу у свако доба ноћи да ђипим из најдубљег сна ако треба и да будем истог трена апсолутно свесна....а овај ем спава на послу, ем кад га пробудим он мрмља и заплиће језиком сав сморен и љут што га будим... Кажем му да ранисан не делује, да сам попила два и да су ми болови још јачи, а он ми на све каже:''Па попијте још један....'':dash:
А пар сати касније су ме хитно ставили под нож....иначе би пукло и било би белаја....:roll:

Farbala sam kosu u petak. U subotu sam izlazila u toj jakni i jutros. Crna, kožna. Kad danas, na dnevnoj svetlosti primetim, tamo gde je dodiruje kosa, sva pocrvenila. Pa ljudi moji, nisam se u jakni farbala, a i oprala sam se od farbe, pa i regenerator stavila. A sigurna sam da ovo pre petka nije ovako bilo.:dontunderstand: :besna:

Farbala sam kosu u petak. U subotu sam izlazila u toj jakni i jutros. Crna, kožna. Kad danas, na dnevnoj svetlosti primetim, tamo gde je dodiruje kosa, sva pocrvenila. Pa ljudi moji, nisam se u jakni farbala, a i oprala sam se od farbe, pa i regenerator stavila. A sigurna sam da ovo pre petka nije ovako bilo.:dontunderstand: :besna:
Ti si se bar ofarbala,ja cekam na farbu jedno 4 dana,na kraju cu otici i uzeti bilo koju i resiti se cekanja.

Pričo mi baš jedan lik kako u Danskoj ljudi uopšte ni o čemu ne razgovaraju čak ni u porodici pa recimo muž ne zna da žena ima rak dok ne umre ili žena ne zna za neku muževljevu bolest...Jednostavna je mala bliskost među ljudima.

Pričo mi baš jedan lik kako u Danskoj ljudi uopšte ni o čemu ne razgovaraju čak ni u porodici pa recimo muž ne zna da žena ima rak dok ne umre ili žena ne zna za neku muževljevu bolest...Jednostavna je mala bliskost među ljudima.

Ma kao da ne bude teret ili briga nekome, sam ce se izboriti sa svim, ne razmisljaju ljudi da je teze saznanje da nisi pomogao nekome koga volis a ko pati nego bilo kakav napor i briga oko njega. Barem je kod mene tako, a verujem i kod ogromne vecine ljudi u mom narodu.

Back