Sta vas je danas iznerviralo

Ne danas, nego juče. :evil:

Prvo, svekar nešto povredio ruku, ništa strašno. Stavim ga u auto, odvedem do ambulante, doktor pogleda i kaže da bi najbolje bilo da ga odvedemo do S. Mitrovice. :eek: Alo čoveče, kriza, nemaština, ovo, ono, on malo udario ruku, a ti ga šalješ kod hirurga. Pa majku mu staru, uvela bih da doktori u seoskim sredinama samo 100 dinara daju za svakog pacijenta kog upute u SM ili BG, pa bi se vrlo brzo opametili, i ne bi tako lako pisali upute. Kao da pišamo u rezervoar.

Drugo, internet se pokvario juče oko 15h. Ja ih lepo zovem, i kažem im, i oni naravno ne dođu juče da poprave. Nisu stigli. Nije nego. Nego, kada sam jutros nazvala, pa rekla sve šta imam i nadređenima i podređenima, odmah su doleteli i popravili ga za pet minuta. :evil:

....zar tek sad???....ili nisi tek sad samo ti se skupilo....:(

Полиција каже:''Немамо ингеренције - идите у центар са социјалани рад'', центар каже:''Ангажујте адвоката, ми немамо ингеренције'', адвокат каже:''То раде центар и полиција по службеној дужности.....''....

:dash:

Полиција каже:''Немамо ингеренције - идите у центар са социјалани рад'', центар каже:''Ангажујте адвоката, ми немамо ингеренције'', адвокат каже:''То раде центар и полиција по службеној дужности.....''....

:dash:

...e pa stvarno da covek poludi, samo prebacuju loptu jedni kod krugih....a da zatrazis besplatnu pravnu pomoc, kad je vec tako zasto bi placala advokata,
bolje te pare da odu na decu ili sta je vec potrebnije nego tim derikozama....
...resices ti to nekako, samo probaj da se sto manje nerviras....

Back