Sta vas je danas iznerviralo

Pre neki dan pomenem svekrvi kako je ovaj vikend velika manifestacija u Kikindi, bude tu raznih priredbi, maskenbala, izložbi, tezgi, koncerata...i reko joj da bi volela da idemo, da ću ja da je vozim da ide sa mnom i decom na jedan lep izlet tamo.
Jutros, rekoh joj da ćemo ići posle ručka, a ona demonstrativno "Rađe ću popiti diklofenak i spavati popodne nego da se smucam po Kikindi".

E bas to...ponedeljak je g*vno od dana i sj*be te u pojam...ali ni utorak nije bolji....a ja jos uvek budan, a piva vise nema...zena digla nos...ma sve do moga. Aj, otisao sam....mozda budem sanjao neku raspolozenu, zgodnu i voljnu zensku....pojavi se, leba ti. :mrgreen:

Pokvarila mi se masina za ves, kad ukljucim iskuvavanje pusta nesto crno (kao neku kolomast) na ves. Da po**zids, sav ves mi unisti. Majstor rekao doci ce u subotu, jos ga nema.
"Kad bi se majstori ubijali, mogi bi za dzabe izginuli" - omiljena izreka mog muza.
Besna sam ko ker sto ne mogu da perem ves, mnogo se nagomilalo, a taman pustili grejanje pa da lepo stigne da se osusi sve.
Bedak.
Ne dam pare za novu masinu.

Dzaba sam isla, moram opet, jer imaju neko pravilo da mora cetvrtkom. :roll: Drugo, obukla sam se kao da idem na monteverest, isparavala sam celim putem. Trece, pokenyala me neka pticurina. Cetvrto, spiskala sam pare, ni sama ne znam na sta. Peto, misim da mi je masina kaput. I tako, divan dan, divan dan.

Tezak, pretezak dan i jos me veceras ceka jedna obaveza...
Nemam para za topliju garderobu (koju bi trebalo obnoviti), zahladnelo je previse za moj ukus, juce videla jaknicu bas za ovakvo vreme, ali 20.000,00 dinara!!!!! Stvarno ga preterase... grrrrr...

Не знам да ли сте приметили ту нову моду....али ја је интензивно примећујем већ једно годину дана: сад је ИН нафајтати се парфемима и дезодорансима тако да побијете све комарце у кругу од 50 метара!!!:roll:

Човече, иду људи (најчешће млађи - момци и девојке) а за њима се се ''мирисни'' траг вуче по неколико метара!!!:sad2:
Погушиш се и на улици, а да не говорим о затвореном простору!:sad2:

Прексиноћ сам била у позоришту и у суседној ложи (на два метра удаљености од мене) седели су неки момак и девојка... Човече, па они ко да су два дана лежали у пацу од неког угушљивог парфема! :dash:
Позлило ми је на пола представе, било ми је мука....једва издржах! И то нису неки благи, воденасти или цветни мириси, него све неки тешки....ко да су крнули три бочице БРИОНА на себе!:bljak:

У школи исто - једна колегиница нас гуши већ месецима (а раније није толико мирисала). Неки су јој скренули пажњу, замолили је да мало мање парфема стави на себе....али она не хаје... Још некако издржимо 5 минута у засмрђеној зборници, али како ли је тек њеним ђацима - не желим да знам!:sad2:

Oh Hellen, razumem, imam i ja jednu koleginicu koja nosi neku jeftinu kopiju koja dismr na kilometar, al ona misli da je to cool i da joj je parfem mnogo lep
a uklapa joj se uz imidz, zato su joj i dodali "Estrada" uz ime
sram me bilo, ogovaram koleginicu na Krsti:rumenko:
al obzirom da je to jedna od onih sto me nije pozdravila posle porodjaja, bole me doope

ono sto je mene iznerviralo, ne mogu nista da obujem!!:besna::besna:
mislim, mogu al mi je sve maleno, i zulja meeeee
i sad slusam predavanja kako je to zbog toga sto sam stalno u patikama
a dok sam bila trudna samo sam i mogla patike da nosim jer su mi noge mnogo oticale...
...hocu svoja stopala nazad!!!!:evil:

Poslednja izmena:
sama sebe najviše nerviram
mozda je trebalo i da oćutim...i da glasam za...ali to je protiv svih mojih moralnih principa i kućnog vasppitanja...i znam da će jako puno da me košta...ali ipak ne mogu drugačije...a opet se nerviram jer znam šta će sve da bude....

Back