Sta vas je danas iznerviralo

Necu nikome vise da budem medijator!! Da smiravam strasti, varnice da me uvlace u svoje budalastine, kao da nemam preca posla. Nek se poubijaju medjusobno ako je dotle doslo. Hocu svoj mir (koji mi je preko potreban), necu da se nerviram zbog tudjih gu.zica i gluposti. Sve cu vas poizbacivati iz svog zivota, pa makar najrodjenijii bili u pitanju.

Neverovatno je kako ljudi ne znaju komunicirati. Osnove komunikacije trebalo bi uvesti kao predmet jos u prvom razredu osnovne skole.

+ svi oni koji prodajete nesto u sto ne verujete, hebite se onako druzno. Napravite medjunarodni grupnjak. Je*o vas ja.

Sebicnost i samozivost.
Posle osam sati na poslu dosla sam kuci, sela, rekoh da odmorim samo deset minuta pa da krenem u borbu sa haosom koji zateknem svaki dan kad se vratim i otpila sam jedan jedini gutljaj kafe a on koji je tek uistao u pola cetiri popodne pita Kad ce rucak. Ne znam. Strasno. Kao da sam rekla ne znam sta, uvredu valjda neku.
Nikad niko, ali bas niko osim mene u kuci ne uradi nista i tesko je sacekati ebenih 10 minuta da odmorim.

Valjda to tako dodje godinama. Ko je sebican kao mlad postane sebicniji u starosti a ko je nesebican dok je mlad postane manje nesebican u starosti.

I nije mi jasno moze li na bilo sta drugo da misli osim na hranu.

A mozda me ovo nije ni iznerviralo, mozda je ovo samo posledica dugotrajnog nerviranja.

Išli smo da se prošetamo i vodili dete do tvrdjave, malo da se izjuri i izigra loptom, biciklicom... ma kako joj god volja. Širina i milina. Mislili smo, pošto je prošlog vikenda bila manifestacija Smederevska jesen, da je trava u tvrdjavi pokošena i da je bezbedno ići tamo sa detetom.
Medjutim... :evil:
Trava nije problem, zaista, ali ne zato što je pokošena, već zato što je ugažena, mestimično spaljena, uništena i urnisana :evil:
Tezge korišćene za "Smederevsku jesen" su uklonjene, naravno, ali to je sve! Svo djubre je ostalo!!! :rtfm: Kartonska, papirna i pvc ambalaža, konzerve, flaše, što plastične, što staklene, srče na sve strane, papiri, od pikavaca se ne vidi ni ono malo trave koja je preživela taj tulum pijanih i obesnih... Užas!!! :rtfm: :evil::evil::evil: Nismo smeli da pustimo dete da samo trčkara, da ne naleti na polomljenu flašu, srču, konzervu koja je počela da rdja, ili nije svejedno... strašno. :evil:
Odemo do dečijeg parkića u okviru Velikog grada u tvrdjavi. Parkić je relativno nov, tek koju godinu star, kvalitetno gradjen, drveni zamkovi, tobogani, ljuljaške, klackalice, klupe i ostalo... Većina stoji kako je i stajala, a na drvenim zamkovima iščupane stepenice. I to bar da su sve, nego po stepenik, dva u sredini, na sred stepeništa, taman da dete krene i padne dole sa visine od 2, 2 ipo metra :evil: Šteta i greota. Kome je bre to smetalo, pa da čupa??? Super je izgradjeno, sve od greda, oblica, ma sve masivno i kvalitetno... ali stoka je stoka i ništa drugo!!! :rtfm: :evil::evil::evil:

Mene vise nista u ovoj zemlji ne moze zacuditi.
Ma nisu ti sto su lomili stoka... to stoka ne bi radila, ali razumem sta si htela da napises.
Ali iz ove zemlje se ne moze... vise.
Ko moze, neka ide.
Ovde zivota nema.
Samo puko zivotarenje od jutra do sutra.
Za vecinu. Bez buducnosti.
To me nervira.

trolovanja na temi lutalice,
stavljanje zapaljivih reci meni u nik i temu,
spustanje svake komunikacije na neki "licni" nivo
zdusno aktiviranje korisnika zatvaranju teme
zdusno zatvaranje teme o opasnostima koja prete od pasa- koje na pdf-u zivotinje ne bi mogla opstati
nikakve gradjanske aktivnosti nisu ni u razmatranju- dovoljno da se nekome ne svidja tema pa da napravi od nje nesto sto nije

a nebriga na temi suicida na tinejdzerima .....

inace- oni kerovi koji su napali sestre na radnom mestu su i dalje ispred zgrade fizikalne medicine- neko je procenio da su dobri, mozda bili podstaknuti losim drustvom, pa ih fini ljudi hrane na mestu gde napadnuti primaju terapiju

Кретенка плавуша у бесним колима која ме умало није прегазила на пешачком прелазу, док сам прелазила на зелено....и још почела она нешто да се дере на мене...:evil:

Poslao mi mt:s poruku da ce mi iskljuciti postpejd, jer nisam platila do 20.09., a ja platila... $@#:evil:.. bezobraznu.
Ako mi ga iskljuce otici cu im tamo i cudo cu da napravim.
Vec godinu i po dana uredno placam i jednom im uplatim pre sedam uvece zadnjeg dana za uplatu, (jer nisam imala vremena pre), a oni gadovi iz poste valjda nisu proknjizili ili vec sta rade, odn. ne rade, a ovi iz mts-a brze bolje mi salju poruku i prete li prete. Pa se jos potpisuju sa ``Vas Telekom``. Koji moj?
A jak im postpejd :evil:, opet im $@#:evil: da im $@#:evil:.
Kako sam besna. :evil: :evil: :evil:

Poslednja izmena:
Eksplodirao mi je preključe kuhinjski bojler. Pocepao se onaj plastični kazan po pola, celom dužinom! 10 litara vode iz momenta pokuljalo po kuhinji, po pločicama, po parketu koji se nastavlja na pločice :evil:
Juče vidim, digao se parket. Izbušimo bušilicom par rupica, nebi li legao nazad kad se osuši. Jutros vidim - ispale dve pločice parketa, a ostatak parketa pokazuje istu tendenciju :evil::evil::evil:
Dodje mi da ga celog, golim rukama, skinem i pobacam sve preko terase, koliko daleko može da odleti! :evil::evil::evil:
No, neću da se nerviram, neću da se nerviram, neću da se nerviram....

U bre za blizinu ili daljinu?
@tema...
Ceo dan porodica a i svi ostali na koje sam naleteo u blagoj do povišenoj frci...Na kraju lego malo da odspavam osećajući se iscrpljeno i kreno da zvoni mob...I ja da ustanem i posegnem za njim(on je na radnom stolu) i rukom oborim čašu koja je bila ispod njega...Ona nravno odmah pukne ko da je od šećera...I raspe se po stolu...Poslednja iz tog seta sve su otišle za par meseci...Ni čaše nisu što su bile...

најпре јутрос господа из електродистрибуције који раде ремонт у недељу од 6 до 13! срећом, имала сам ручак од јуче :)
а поподне док смо се шетали власници паса који не покупе штету коју њихови љубимци направе па сам усвињила и точак на колицима и своје ципеле!

Back