gost 274070
Domaćin
- Poruka
- 4.803
Necu nikome vise da budem medijator!! Da smiravam strasti, varnice da me uvlace u svoje budalastine, kao da nemam preca posla. Nek se poubijaju medjusobno ako je dotle doslo. Hocu svoj mir (koji mi je preko potreban), necu da se nerviram zbog tudjih gu.zica i gluposti. Sve cu vas poizbacivati iz svog zivota, pa makar najrodjenijii bili u pitanju.
Neverovatno je kako ljudi ne znaju komunicirati. Osnove komunikacije trebalo bi uvesti kao predmet jos u prvom razredu osnovne skole.
+ svi oni koji prodajete nesto u sto ne verujete, hebite se onako druzno. Napravite medjunarodni grupnjak. Je*o vas ja.
Neverovatno je kako ljudi ne znaju komunicirati. Osnove komunikacije trebalo bi uvesti kao predmet jos u prvom razredu osnovne skole.
+ svi oni koji prodajete nesto u sto ne verujete, hebite se onako druzno. Napravite medjunarodni grupnjak. Je*o vas ja.

Kartonska, papirna i pvc ambalaža, konzerve, flaše, što plastične, što staklene, srče na sve strane, papiri, od pikavaca se ne vidi ni ono malo trave koja je preživela taj tulum pijanih i obesnih... Užas!!!