Sta vas je danas iznerviralo

Nastavnica srpskog jezika+razrednica, koja je DANAS počela da izbezumljuje decu sa pričom o strahotama male mature, o kratkom vremenskom roku da se savladaju svi zadaci iz zbirke, o procentima tačno urađenih zadataka iz prošle godine...

A i ja luda, kud pitam :Šta je danas bilo u školi?, kad smo rekli da je bolje to pitanje više ne postavljati:lol:

Necemo se onda nervirati evo ja cu da se pohvalim da robujem i dalje na istom mestu i radim iste poslove bez znanja kad ce poceti sledeci a kad ce se zavrsiti ovaj radni dan, sate sam prestala brojati, bilo ih je i preko stotinu sedmicno, sad se trudim setiti se "naradjenih" dana sve kao u nekoj nadi da ce mi ih vratiti nekad ili platiti barem. I na sve to gledam neznalicu kako upropastava sav dosadasnji trud i rad stotina ljudi.

nista u RL,uglavnom ovde neke pojave na vorumu...eto,kad nekom doklinci krsta zbog ovoga i onoga pa resi da ode sa nje,i onda teatralno najavi svoj odlazak i obavezno oprastajuci post.
valjda sad treba da jurnu `fanovi` pa kao..jaaooj,stani,nemoj gde ces.
kakaa patetika

:strika:

Sve od reda...nocas sam slabo spavala,komarci su me nacisto ubili i pored apar.za iste...dakleM vec sam ustala iznervirana...napolju je vec u 9 bilo jako toplo,sl. u DZ. je poceo da prica kako su u Bg. svi stranci osim rodzenih beogradzana:roll:,na salteru nisu imali sitne pare i trazili da JA usitnim...morala da zurim nazad po vrucini,da kupim nesto u radnji,sve obavila i tako izn. spremila rucak...valjda ce biti ok.:evil:

Back