- Poruka
- 11.449
Ne radi termalni bazen, piše "zbog kvara, do daljnjeg". Baš i nije neko objašnjenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

), i džukci iz distribucuje me jutros probude, hoće da mi seku struju zbog tričavih14 000. Nudim karticu sanjiva, odakle mi keš kad sam sinoć stigla. Dozvoliše mi da danas uplatim. 'Bem ti ponedeljak, kad mi tako počne nedelja.
Dođem sinoć kasno s odmora, ugrabim da vidim kraj Nišvila, legnem kasno (tj. jutros rano), i džukci iz distribucuje me jutros probude, hoće da mi seku struju zbog tričavih14 000. Nudim karticu sanjiva, odakle mi keš kad sam sinoć stigla. Dozvoliše mi da danas uplatim. 'Bem ti ponedeljak, kad mi tako počne nedelja.
![]()
Sve poludelo bre, tuže za neke odavno plaćene račune, pogotovo javno komunalno i distribucija - šatro, ostali neplaćeni računi iz 2009. Jest', što bi klinci rekli, šišarke bre! Prvo, što mi je neplaćeno, neplaćeno je sad, od prošlih godina je sve plaćeno, a drugo, sve i da nije - to je po ZOO zastarelo i mogu da me poljube u levi taban. Ali svejedno, presečeš se kad ti stigne tužba! 

Dođem sinoć kasno s odmora, ugrabim da vidim kraj Nišvila, legnem kasno (tj. jutros rano), i džukci iz distribucuje me jutros probude, hoće da mi seku struju zbog tričavih14 000. Nudim karticu sanjiva, odakle mi keš kad sam sinoć stigla. Dozvoliše mi da danas uplatim. 'Bem ti ponedeljak, kad mi tako počne nedelja.
![]()
Iznervirala sam samu sebe sto ne mogu da sprecim da me nervira covek koji mi nista lose nije rekao ili uradio. Kako mrzim kad uhvatim sebe da sam zla ili barem netrpeljiva skoro bez razloga.
Jos me iznerviralo sto mi se ne pojavi u snu neka dobitna kombinacija na lutriji ili barem kladionici pa da dobijem velike pare i napustim posao. Kako svakog ponekad prati sreca a jedino ja sve sto zelim da imam moram zaraditi, a bas mi se malo lenstvuje, par meseci samo.
Prvi putz čujem da se žene klade na kluboveKLADIONICA!Necu vise da se kockam
Možda i nije prvi ali u svakom slučaju retko...Baš si me obradovala
Prvi putz čujem da se žene klade na kluboveMožda i nije prvi ali u svakom slučaju retko...Baš si me obradovala
![]()

Za nju znam...I sve koje se klade sam upoznao ovde![]()

narucila sam rostilj sutra za cerin rodjendan
ali sad moram da idem opet da proverim da li su zapisali da je za sutra a ne za danas...a napolju je milion stepeni + hiljadu poslova me ceka da odradim....