Sta vas je danas iznerviralo

Iznervirala sam samu sebe sto ne mogu da sprecim da me nervira covek koji mi nista lose nije rekao ili uradio. Kako mrzim kad uhvatim sebe da sam zla ili barem netrpeljiva skoro bez razloga.

Jos me iznerviralo sto mi se ne pojavi u snu neka dobitna kombinacija na lutriji ili barem kladionici pa da dobijem velike pare i napustim posao. Kako svakog ponekad prati sreca a jedino ja sve sto zelim da imam moram zaraditi, a bas mi se malo lenstvuje, par meseci samo.

Dođem sinoć kasno s odmora, ugrabim da vidim kraj Nišvila, legnem kasno (tj. jutros rano :)), i džukci iz distribucuje me jutros probude, hoće da mi seku struju zbog tričavih14 000. Nudim karticu sanjiva, odakle mi keš kad sam sinoć stigla. Dozvoliše mi da danas uplatim. 'Bem ti ponedeljak, kad mi tako počne nedelja.:(

Dođem sinoć kasno s odmora, ugrabim da vidim kraj Nišvila, legnem kasno (tj. jutros rano :)), i džukci iz distribucuje me jutros probude, hoće da mi seku struju zbog tričavih14 000. Nudim karticu sanjiva, odakle mi keš kad sam sinoć stigla. Dozvoliše mi da danas uplatim. 'Bem ti ponedeljak, kad mi tako počne nedelja.:(

Ah, seku i za tričavih 5 000 dinara :rtfm: Sve poludelo bre, tuže za neke odavno plaćene račune, pogotovo javno komunalno i distribucija - šatro, ostali neplaćeni računi iz 2009. Jest', što bi klinci rekli, šišarke bre! Prvo, što mi je neplaćeno, neplaćeno je sad, od prošlih godina je sve plaćeno, a drugo, sve i da nije - to je po ZOO zastarelo i mogu da me poljube u levi taban. Ali svejedno, presečeš se kad ti stigne tužba!
A danas, sve me živo nervira, muž, svekar, računi, pare, ebale ih pare sve od reda... i tako, još po nešto... ma sve me danas nervira!

kada sam u ponedeljak bila u distribuciji da platim racun , pre mene je bilo najmanje troje koji su placali ponovni prikljucak i bar polovinu duga, inace rasponn je bio od 50 000 do 280 000, a za ostatak su morali da sklapaju ugovor, koliko sam cula na cetri meseca.

iskreno, nije me dotaklo previse, jer nije u pitanju sirotinja raja.....

razumem da u eri godisnjih odmora preskoci se neki racun jer jednostavno nisi tu...ali ne placati godinama....onda se ja osecam kao kreten sto placam...e pa dosta vise....

Iznervirala sam samu sebe sto ne mogu da sprecim da me nervira covek koji mi nista lose nije rekao ili uradio. Kako mrzim kad uhvatim sebe da sam zla ili barem netrpeljiva skoro bez razloga.

Jos me iznerviralo sto mi se ne pojavi u snu neka dobitna kombinacija na lutriji ili barem kladionici pa da dobijem velike pare i napustim posao. Kako svakog ponekad prati sreca a jedino ja sve sto zelim da imam moram zaraditi, a bas mi se malo lenstvuje, par meseci samo.

E ja ovu tvoju poruku potpisujem. Od reci do reci.
A ovih dana sam posebno nervozna i uznemirena, nerviram se, derem se po kuci bez razloga zbog gluposti, dal` zbog punog meseca, dal` zbog drugih stvari, ne znam...

narucila sam rostilj sutra za cerin rodjendan
ali sad moram da idem opet da proverim da li su zapisali da je za sutra a ne za danas...a napolju je milion stepeni + hiljadu poslova me ceka da odradim....

Nemaju telefon?

Bolje da si narucila kod majstor Pivceta...evo ima svasta...rebarca, sampinjoni, kukuruzi, cevapi... :cool: :mrgreen:

007.JPG

Back