Sta vas je danas iznerviralo

Telefon... uuhhh zvonio je milion puta... jeste sve bilo poslovno ali su sve to matorci kojima sam po pola sata objasnjavala da nemam kertridz kako bih im odstampala prevod... a onda sam morala da im objasnim sta je to kertridz... i na kraju da im objasnim sta je to flesh na koji sam ja stavila prevod a oni treba da idu i sami da odstampaju... uuuhhh... i oni bas hoce sve da znaju...

Nije me baš iznerviralo, ali jeste da popizdiš... kreteni koji ne znaju da parkiraju kola... ja bi im svima zabranila da voze... ili još bolje, naplaćivala kazne za glupo parkiranje... pa ebem mu miša, kako možeš da voziš ako ne znaš da uparkiraš, jesi mutav... što voziš uopšte, samo ljudi koji umeju posle imaju problem da se uglave...

trener kosarke......moji sinovi se vratili sa treninga vidno "izbezumljeni" na moje insisturanje sta se desilo,ispricali su mi da je trener prvo jednom rekao "govedo jedno " zato sto ga je zaboleo stomak pa je stao nije radio vezbe, a onda je drugom rekao "je..m vam mater".....strasnooooooooooo poludela sam...zvala sam ga odmah a on se izvinjava, kao zao mu je, nezna sta mu je bilo, nesto je bio nervozan......STA DA RADIM???? da li da prijavljujem negde i gde????

A iznerviralo me je, iznova. Šta je sramota što dete, koje tek uči da priča i lomi jezik da izgovori kako zna i ume, kaže pićka, umesto piksla? aman, šta je tu sramotno? Pa, dete zna šta je piksla i čemu služi ( na žalost, priznajem, ali kada smo već pušači, dete je shvatilo ), i kako vidi paklicu cigareta, ona juri i traži i ako nije na stolu, donosi pikslu. I šta je sramotno u tome što kaže pićka? Šta tu ima da izazove reakciju sablažnjavanja i - šššš, sine, ućutkaj je, ne daj joj da to priča - a sve ispod glasa rečeno? :eek::eek::eek:
:dash::dash::dash:
Pa, zar nije veća sramota za vajne čistunce i puritance to što oni vide i tumače u običnoj dečijoj reči? Izgovorenoj bukvalno i bez skrivenih namera, kao i svaka reč izrečena ustima deteta od dve godine. :dash::dash::dash:
Kako bre da me ne iznervira, kako? Jooooj, živote :dash::dash::dash:

Znaci muz. E ebes ga....ne zasluzujes da te tako tretira. Ipak si riba na kvadrat, zdravo razmisljas, ne pros*ravas se...ma sve u svemu... za pozeleti. (ali bez zezanja). Ma svasta nesto bi´ reko jos, ali bolje da cutim...ce ove moderne zene opet da opletu po meni da sam vaki i naki... :lol:

Au...
Sad će tek da me zamrze... :mrgreen:

A ti ćeš verovatno biti proglašen za mog ljubavnika... ili već tako nekog ... :lol:

Back