Sta vas je danas iznerviralo

necem,ne mirisemo se ja i vecina tih zena tamo

To je rupa... Dodjes, izderes se i odes... Bez diskusija... Meni je pomogla 1 prilikom... A ko te mirise a ko ne, i to te zabole cose od robne kuce... I to levo ;)

Eto vidis,bas je tako.
Lepo kazes svakome ko te iznervir'o sta mislis o njemu,onako bez cenzure :mrgreen:
I meni je bas fino kad odem tamo pa opalim po izvesnim osobama :mrgreen:

To je rupa... Dodjes, izderes se i odes... Bez diskusija... Meni je pomogla 1 prilikom... A ko te mirise a ko ne, i to te zabole cose od robne kuce... I to levo ;)

Eto vidis,bas je tako.
Lepo kazes svakome ko te iznervir'o sta mislis o njemu,onako bez cenzure :mrgreen:
I meni je bas fino kad odem tamo pa opalim po izvesnim osobama :mrgreen:
a znaci tako? pa mozda onda navratim malo da se istresem :lol:
Evo, meni si vec gotivna. :mrgreen:

:lol: :cmok:

Danas...
Uh, svašta....
Zalepljena žvaka na predmetu do kojeg mi je stalo, a sa kojeg ne može da se skine....
Komplikovane osobe koje su uspele osim svoga da iskomplikuju i moj posao... Već par dana pokušavam da ispravim ono što je neko drugi zabrljao, a nekako neće da može....
Gomila otvorenih fajlova, lutanje po raznim tabelama i traženje potrebnih podataka, koje je neko tako genijalno smestio da ih ne možeš naći... i pritom, naravno, resetovanje računara jedno tri puta (jadnik se i sam izludeo sa silnim fajlovima)....
Razbacivanje tuđim novcem.... Eh, lako je biti faca kada drugi plaća...
Vozač autobusa gradskog prevoza koji je stao na "stanicu" iza dva zglobna autobusa.... i naravno nije mu palo na pamet da ponovo stane kada je tu već stajao...

Sve u svemu - sledi četvrtak, dan za jedan bliži vikendu....

Back