Sta vas je danas iznerviralo

Žuto licemerstvo. Ti mladi ljudi im nisu smetali i nisu ih nazivali huliganima kada su se sukobljavali sa Slobinom policijom. Bili su heroji demokratije, borci za bolje sutra. Rušenje Beograda i paljenje skupštine u njihovo ime je bio patriotski čin. A sada je vandalizam...
2302d_ocp_w380_h300.jpg

Sva osecanja su mi pomesana. Mislim da sam jako tolerantna prema svemu razlicitom ali u ovakvim situacijama ne znam sta da mislim. Neko je drugaciji, ok njegovo pravo da to bude a nasa duznost ne bas da ga podrzimo ali prihvatimo svakako ali...Zasto parada pobogu, zasto setati, zasto vatrom na bure baruta?
Kad se mi kao drzava suprostavimo silama onda kao ne treba tako vec linijom manjeg otpora, mudro, polako, diplomatski a kad ova manjinska populacija trazi svoje oni mogu kako hoce...
Strasno. Stvarno strasno.

Žuto licemerstvo. Ti mladi ljudi im nisu smetali i nisu ih nazivali huliganima kada su se sukobljavali sa Slobinom policijom. Bili su heroji demokratije, borci za bolje sutra. Rušenje Beograda i paljenje skupštine u njihovo ime je bio patriotski čin. A sada je vandalizam...
2302d_ocp_w380_h300.jpg

Potpis. Kad ove sa otporaškim tranpsrentnima zlo mi je. Ali šta bi oni radili da ovom idiotskom narodu, ne poture pedere, mladića, cigane, transplantaciju, na to se sve svodi ...

Istresla sam se na Rupi, ajde i ovde...
Ladno je pukao sistem kladjenja na hipodromu danas jer je Telenoru pao sitem zbog svega ovoga danas, a pretposlednji trkacki dan, jos lepo vreme, dobre trkae, kad ja tamo ono medjutim... Idem ja na trke i zatos to voilim konje ne samo zbog kaldjenja, ali brate kako su me iznervirali... I jos jedno 200 ljudi pored mene...

Ма, Јека и ја биле непријатељице, сад смо пријатњљице, али сам је увек ценила и она то зна, иако уме да буде надрк. Међутим, банован силан свет, зарад ,,демократије'', ваљда.. :(

2302d_ocp_w380_h300.jpg

Slazem se u potpunosti...ali ipak od svega najvise me je iznerviralo sto mi se danas zapusila sudopera (mislim, cela vertikala) :dash::dash:... nedelja, sprema se rucak, pa rucak za sutra a ja sa svim sudovima u kupatilo..:besna::besna:
A sutra ce me iznervirati majstori koji budu dolazili da odpusuju sudoperu pa ce obuveni gaziti po mom parkete.....:besna::besna: katastrofa....

Back