Sta vas je danas iznerviralo

Iznerviralo me to sto se toliko reci potrosilo na nesto sto je trebalo prosto ignorisati... Iznerviralo me sto je u prvom planu jedna tako debilna stvar, a sto su daleko bitnije stvari gurnute u zapecak, kao npr. trovanje dece na ekskurziji, ili mesec borbe protiv raka dojke ili bronza odbojkasa u Italiji...
Iznervirali me mnogi komentari koji podsticu nasilje, i mnogi oportunisti koji su jedva cekali ovako nesto da se desi pa da pocnu da pljuju po neistomisljenicima...
Iznerviralo me sto ceo dan cekam da cujem da li mi se vratio prijatelj iz Beograda, inace pripadnik zandarmerije...iznerviralo me sto pljuju po njima kao da oni momci nisu imali bolje planove za vikend, kao da im je zivotna zelja da obezbedjuju gomilu nadrkanih degenerika... da ih brane od "rodoljuba" i "patriota"...
Iznerviralo me sto smo jos jednom uspeli da dokazemo da smo sami sebi najgori neprijatelji...

Poslednja izmena:
Iznerviralo me to sto se toliko reci potrosilo na nesto sto je trebalo prosto ignorisati... Iznerviralo me sto je u prvom planu jedna tako debilna stvar, a sto su daleko bitnije stvari gurnute u zapecak, kao npr. trovanje dece na ekskurziji, ili mesec borbe protiv raka dojke ili bronza odbojkasa u Italiji...
A za sutra su najavili i da stiže ona crvena otrovna voda niz Dunav

kako me nerviraju ljudi rođeni u znaku vage, pa brate oni neznaju šta će sa sobom, i svi su isti ko jedan, te ovo ću ili ću ono, te neznam kako bih il možda ne bi, mislim kako ja da znam šta oni hoće kad ni oni neznaju sami šta će......uffff ovo je komplikovano i za pisanje...

Pa sta to tebe nervira? Njihov problem ne tvoj... A i ta osoba sto te je iznervirala, presudno je to sto je vaga...:lol:

kako bre šta...jle nikad nisi bila u situaciji da nešto moraš da radiš sa takvom osobom, a ona se teli, teli, teli....i onda upoznaš drugog lika i taj se teli, teli, pa onda skontaš da je i on vaga, pa treći - četvrti i prosto neverovatno....nisam zaluđenik horoskopa al ima tu nešto.....

...činjenica je da proste stvari koje se mogu obaviti za 10-tak minuta ovakvi likovi mogu toliko da iskomplikuju i toliko da ravuku da je to užas....jedino su daobri da ih po smrt pošalješ...nikad umro nebi

kijavica + sinusi =
smiley-sick.gif

rodbina, ponovo... kao da imaju neko sesto culo na temu jesam li doma ili ne ... i opet "ispadoh dvilja"
jer, jelte,
sasvim je kultrno neolajanoj zenturaci obratiti mi se uz kez i mrdanje obrvama - a je li, dovodis li decka u stan dok si gore sama, a, a, aaaaa?
ali totalno nekulturno odgovoriti - naravno, nisam od onih koji se po parkovima

:roll:

Ne mogu reći da sam se iznervirao, ali sam ostao poprilično zgranut...
Razlog je građanka Srbije romske nacionalnosti koja je sa svoja dva mališana sedela u autobusu GSP-a. Onakav smrad ja u životu nisam osetio i mogu ga uporediti samo sa punim kamionom svinja uz primetnu razliku da je ovo bio skučeniji i daleko zatvoreniji prostor.
I dok su oni sedeli na sredini autobusa, ljudi su se uglavnom nabili prema prednjim vratima nabivši se jedni uz druge kao sardine, bežeći od nesnosnog smrada. Ni širom otvoreni prozori nisu pomogli. Neki jednostavno nisu mogli da izdrže, pa su izašli napolje.
A iza njih haos. Deca su cepala novčanice od 20 dinara (što su verovatno dobili proseći), razbacivali sve oko sebe takoda su vrlo brzo napravili dosta smeća po autobusu. Jedna devojka je ušla u autobus noseći Forneti kesu, a klinče je videvši kesu prosto počelo da joj istu otima uz reči: "Daj mi, daj mi!".
I naravno, niko ni reč nije rekao, niti je pokušao da ih izbaci iz autobusa, jer smo pravo diskiminatorsko društvo.

Ne mogu reći da sam se iznervirao, ali sam ostao poprilično zgranut...
Razlog je građanka Srbije romske nacionalnosti koja je sa svoja dva mališana sedela u autobusu GSP-a. Onakav smrad ja u životu nisam osetio i mogu ga uporediti samo sa punim kamionom svinja uz primetnu razliku da je ovo bio skučeniji i daleko zatvoreniji prostor.
I dok su oni sedeli na sredini autobusa, ljudi su se uglavnom nabili prema prednjim vratima nabivši se jedni uz druge kao sardine, bežeći od nesnosnog smrada. Ni širom otvoreni prozori nisu pomogli. Neki jednostavno nisu mogli da izdrže, pa su izašli napolje.
A iza njih haos. Deca su cepala novčanice od 20 dinara (što su verovatno dobili proseći), razbacivali sve oko sebe takoda su vrlo brzo napravili dosta smeća po autobusu. Jedna devojka je ušla u autobus noseći Forneti kesu, a klinče je videvši kesu prosto počelo da joj istu otima uz reči: "Daj mi, daj mi!".
I naravno, niko ni reč nije rekao, niti je pokušao da ih izbaci iz autobusa, jer smo pravo diskiminatorsko društvo.

Sto volim sto sam se odselila iz Bg-a :)

Back