Sta vas je danas iznerviralo

Matora koleginica koja ne ume da kao razredni starešina pedagoškim sredstvima smiri svoj razred i umesto toga trči da se žali pomoćnicima što joj popunjavamo napomene u dnevniku kad su đaci nemirni i svašta njake o kolegama. A zamenica pala na to i pokušala da mi održi lekciju na šta sam je presekla da vodi računa o tome što me navlači da kršim Pravilnik samo da bi neka tamo baba imala ulickan dnevnik pred penziju i da mi svaku sledeću zamerku podnese na memorandumu škole u pismenoj formi sa sve potpisom i pečatom škole. Tako da sam na kraju ja iznervirala nju. :mrgreen:

Отишла у суд као представник оштећене стране. Службено.
Прво ме изнервирала судија која је прозвала све који ,,треба'' да присуствују, а од седам псиутних људи нико се није јавио да је тај кога она прозива. :eek:
Онда јој је дактилографкиња рекла да је побркала случајеве. :dash:

Онда је мислила да сам ја окривљена, а госпође које јадно изгледају да су оштећене... :sad2:
Онда ме је позвала да сведочим иако нисам као сведок дошла...
И ја се питам, како ће та жена пресудити, а спор је од милионске вредности, плус кривична дела жестока.. :rtfm:

kretenizam na ulicama i sa jedne i sa druga strane.nasilnici koji su navodno napravili kontra miting a ustvari nema veze sa tim i onda zbog takvih kretena nas srbe posmatra svet ko da smo idioti i primitivci..ako je gej parada prosetala samo parkom cemu onda haos po ulicama gde gej populacija nije ni bila???ne opravdavam ni njih jer sta koga briga sa kim ides u krevet....opet sa druge strane jesu diskriminisani ni to mi se ne dopada...jer posao je poso strucnost je strucnost a opredeljenost sexualna nema veze sa svim tim...svejedno dokle kreteni da ruse grad kad god se pojave neke demonstracije u gradu???i ko to placa...a eto kakav je nas narod smeta im sto ovi setaju ulicama a ne smeta im sto huligani unakazise kola ljudima koji su parkirali kod hrama....sad sta sledi rusenje izloga meka i svega onog sto nije srpsko.kretenizammmmmmmm

Back