Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Idem da im bacim kamen na izlog.
I da isflekam stilski nameštaj.
uzmi pokvarena jaja pa raspali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem da im bacim kamen na izlog.
I da isflekam stilski nameštaj.

Evo, i ja se odljutila
I po hiljaditi put se potvrdilo - ništa što se podrazumeva, ništa što se čita izmedju redova, ništa što se baci pod tepih ili zaboravlja - ne valja! Razgovor, oči u oči, iskreno, sve karte na sto - šta te muči, šta me muči, šta je prioritet, šta je pod tačkom 2, šta ćemo i kako ćemo - sve tap, tap, tap, sve do reči i onda shvatiš gde si i šta ti valja činiti.
I gde sam- tu sam, zaljubljena kao prvog dana i srećna što imam muža sa kojim mogu da razgovaram i dogovorim se i, najvažnije, ispunimo dogovor. Nema nerešivog problema, samo ako imaš sa kim da ga rešavaš!!!
Ljutnja i nervoza su trenutni, problemi su trenutni, ljubav, razumevanje, razgovor i doslednost u sprovodjenju dogovorenog sve rešavaju![]()

.Navikao gospodin zbog posla da ustaje oko 7h,i jutros me probudio u pola osam, i kaze ustaj 10 je sati,a mene bole oci koliko mi se spavaaaa...

Sama pomisao da sutra moram na posao![]()

E, da znaš... što me podseti![]()

...samo vas "gledam"...i da znate rado bi se menjala sa vama,
naročito što uglavnom koliko sam zaključila svaka od vas radi
ono za šta se školovala, a to ipak znači, iako znam da ostajete
i prekovremeno.....

ma sve si u pravu i cenim i volim ja svoj posao, al moram malo da kukam bude mi lakše....
, znam.....
nikako da zapamtim 

Nesanica
Trepnula nisam noćas...
Oči mi ovakve
Pročitala sve blogove, Politiku, Zdravlje...
Pa se merila na vagu...e tu se iznervirah pošteno:
nemoguće za 3 dana 2 kg....
A jedem samo dinje...dobro ....i galete,
sladoled se ne računa, valjda![]()
.. zapelo mu da spava na vrhu jedne fotelje, iako ima tendenciju da padne.. al ajde, ja ga ostavim (odmah pored je moj krevet).