Sta vas je danas iznerviralo

Evo, i ja se odljutila :)
I po hiljaditi put se potvrdilo - ništa što se podrazumeva, ništa što se čita izmedju redova, ništa što se baci pod tepih ili zaboravlja - ne valja! Razgovor, oči u oči, iskreno, sve karte na sto - šta te muči, šta me muči, šta je prioritet, šta je pod tačkom 2, šta ćemo i kako ćemo - sve tap, tap, tap, sve do reči i onda shvatiš gde si i šta ti valja činiti. :ok:
I gde sam- tu sam, zaljubljena kao prvog dana i srećna što imam muža sa kojim mogu da razgovaram i dogovorim se i, najvažnije, ispunimo dogovor. Nema nerešivog problema, samo ako imaš sa kim da ga rešavaš!!! :):):)
Ljutnja i nervoza su trenutni, problemi su trenutni, ljubav, razumevanje, razgovor i doslednost u sprovodjenju dogovorenog sve rešavaju :ok::ok::ok:

:heart::)

Bogami ja za budjenje pre 9 ne oprastam... uh, ne daj boze da me probudi pre 9, ujedam...

a iznervirala me babuskera. mi u banji na nekom festivalu i ja se zezam sa svojim detetom, igramo pevamo i pocne kisa. potrcimo da se sklonimo ispod nastresnice, kad ce babuskera meni " gde si do sad, umesto da dodjes kad vidis da ce kisa i da obuces to dete ti si igras, bas tebe briga". uuuhhhh... doslo mi je da je nokautiram, srecom zacepila je cim sam joj rekla "baba, zajebi me, skloni mi se s ociju." znam je iz vidjenja i ona koju slobodu ima da mi to kaze. uuuuhhhh

E, lepo mi je dan počeo :evil:
Kako li sam to spavala, verovatno sa otvorenim ustima, disala na usta, šta li... uglavnom, jutros u pola šest me je probudila muva, koja skoro da mi je uletela u usta :bljak::bljak::bljak:
Malo li je da mi ceo dan teče kao... fuuuuuj, muka mi je i ne mogu da se otresem tog osećaja :bljak:
Sad me svašta nešto nervira :evil::evil::evil:

Nesanica:confused:
Trepnula nisam noćas...
Oči mi ovakve:eek:
Pročitala sve blogove, Politiku, Zdravlje...
Pa se merila na vagu...e tu se iznervirah pošteno:
nemoguće za 3 dana 2 kg....:dash:
A jedem samo dinje...dobro ....i galete,
sladoled se ne računa, valjda:kafa:

Nesanica:confused:
Trepnula nisam noćas...
Oči mi ovakve:eek:
Pročitala sve blogove, Politiku, Zdravlje...
Pa se merila na vagu...e tu se iznervirah pošteno:
nemoguće za 3 dana 2 kg....:dash:
A jedem samo dinje...dobro ....i galete,
sladoled se ne računa, valjda:kafa:

Mari, dinje su pune vode, nekad od zadržavanja tečnosti "nabacimo" koji kg.. (a u stvari, to je voda)
To je normalno, imam iskustva s tim, neko vreme sam samo jela voće i povrće...

A mene je danas više isprepadao nego iznervirao mačak :sad2: .. zapelo mu da spava na vrhu jedne fotelje, iako ima tendenciju da padne.. al ajde, ja ga ostavim (odmah pored je moj krevet).
U sred noći mi padne na leđa dok sam spavala i krvnički iz izgrebe (kako se prepao).
Sad su mi lepa leđa, ko da sam se tukla s Godzilom.

Back