naca_maca
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
Ne znam da li to samo u Nisu funkcionise ovako ili smo mi potpuno van sveta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si jos i fina.
ja bih njih javno oplela gde god bi stigla.a i inspekciju bih zvala

Ma znala sam da cu se samo iznervirati ali ok, bar sam pokusala
zvala sam danas inspekciju i kazem hocu da prijavim komsiju koji je dva psa izbacio i sad doveo treceg, a covek se unese pa raspali pricu ovako: '' Jao Gdjo. rado bismo pomogli ali ne mozemo, ne postoji zakon, niko vam u gradu ne moze pomoci. pa mi ne smemo ni da ih bijemo, ni da ih hvatamo, ni da ih ubijamo da ocistimo grad, nista. Znate oni imaju veca prava nego mi. Strasno. Tako da dok ne ujedu nekoga mi nista ne mozemo". Ja ga pitam o kome prica, a on kaze pa o psima. tako sam se iznervirala i kazem mu: "Covece, ja ti prijavljujem komsiju a ne psa. Pas ti uopste nije kriv, kriv je covek. Nisam te zvala da ti dodjes da bijes psa." Na sta on samo rece kao niko nista u gradu ne radi po tom pitanju i dovidjenja. Poludela sam. Jadnicko je i danas arlaukao. I ostaje mi samo da ga zalim i da se nerviram kad god ga cujem. Znala sam da ima uzasnih ljudi, ali bas u ovolikom broju nisam znala da ih ima.

I ima da bidne tako.Osoba C sledeci put u istoj situaciji kaze osobi B da je jako zauzeta i da ne moze da stigne to da uradi za osobu C![]()

.

Radnik na pumpi.
Zaustavila sam se da sipam benzin, i on je počeo da urla mašući rukama što nisam stala tamo gde je on zamislio da stanem (trebalo je još malo unazad).
A otkud znam, ja vozim tek par meseci, kažem mu ja.
A on počeo da puhće i da se hvala za glavu.
A ja dam gas i odem na drugu pumpu.
Moj muzic... izgubio sva dokumenta.
ufffff....![]()

) dok se ne odljutim, a posle da mi se vrati u originalnom izdanju 

....baš...uuufffff.......![]()
Evo odljutila sam se, šta ću kad mi ga sad žao što će morati da stoji u SUP-u u redovima za ličnu kratu, vozačku i saobraćajnu (srećom što je ista od njegovog motora, jer od auta je kod mene).....![]()
..jedna muka manje....

e,da kazem samo, sad kad su konacno doneli ormar
zemunski dom se zove prodavnica
znaci izbegavajte
nisam jedina koja se pozalila na njih
.
.svaka čast!
ja tako svaki put izađem iz prodavnice u kojoj su prodavci neljubazni/neprijatni/neuslužni....
za svoje pare kojima ništa ne fali očekujem uslugu kojoj ništa ne fali....