Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Pa ne mogu svaki dan da brisem prasinu a uz to i ovaj peepo od vulkana mi otezavaLako je tebi ti imas psa i macku pa ti oni brisu prasinu po kuci.
ajde nemoj da se vadis sad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne mogu svaki dan da brisem prasinu a uz to i ovaj peepo od vulkana mi otezavaLako je tebi ti imas psa i macku pa ti oni brisu prasinu po kuci.
...mene tata iznervirao, rekao mi da sam DILEJA zato sto ne znam gde je sup u 29 novembra
A Mrvica neka dodje kod mene![]()
Smem li da pogađam kod koga bi poslao dečka![]()
...ja bas i ne znam tacno sta je dileja...prase jednoStvarno si dileja![]()
...ja bas i ne znam tacno sta je dileja...prase jedno![]()
DANAS SU ME IZNERVIRALI LIKOVI CIJA SU USTA BILA PUNA MICHAEL JACKSON-A ....
...sta se smejes, kazi mi ako znas![]()
dileja je izraz iz otprilike sedamdesetih, beogradski sleng i znači: budala, kreten, idiot, blago retardirano stvorenje...
više je izraz od milja nego što je uvreda, tako da se nemoj preterano ljutiti što su te tako nazvali, iako ovo što sam navela kao sinonime zvuči kao uvreda
jesam li previše konfuzna u objašnjenju?
dileja je izraz iz otprilike sedamdesetih, beogradski sleng i znači: budala, kreten, idiot, blago retardirano stvorenje...
više je izraz od milja nego što je uvreda, tako da se nemoj preterano ljutiti što su te tako nazvali, iako ovo što sam navela kao sinonime zvuči kao uvreda
jesam li previše konfuzna u objašnjenju?
posalji mamu sa kolachima kod mene![]()
A Mrvica neka dodje kod mene![]()
Smem li da pogađam kod koga bi poslao dečka![]()