Sta vas je danas iznerviralo

Hah, ko nije? Mama-sa pravljenjem kolaca... Decko-iskulirao dogovor za veceras i otisao sa ortacima... Drugarica-kada sam se pozalila na ovo dvoje umesto ramena za plakanje :) dobila sms "cico ne nerviraj se,bice sve ok"
Ahh, jesam li ja u pitanju ili ovaj svet? :( :))

DANAS SU ME IZNERVIRALI LIKOVI CIJA SU USTA BILA PUNA MICHAEL JACKSON-A ....KAKO JE ON NAJVECI I BLA BLA.......A ZA NJEGA SU PRVI PUT CULI NA VESTIMA DANA KAD JE UMRO .....JA NJEGA VOLIMA PRVA PESMA KOJU SAM ZAPEVAO KAO KLINAC JE BILA "BLACK OR WHITE" ALI ME JE ZBOG TAKVIH LIKOVA SRAMOTA DA POMENEMA DA SAM NJEGOV FAN

dileja je izraz iz otprilike sedamdesetih, beogradski sleng i znači: budala, kreten, idiot, blago retardirano stvorenje...
više je izraz od milja nego što je uvreda, tako da se nemoj preterano ljutiti što su te tako nazvali, iako ovo što sam navela kao sinonime zvuči kao uvreda
jesam li previše konfuzna u objašnjenju?

... nikad mi ranije to nije rekao a i smejao se kad je rekao "dileja" ...znala sam da je neka uvreda...izraz od milja, bas me utesi ...ne zna ni on gde je fristajler pa mu ja ne kazem da je dileja

Iznerviralo me (jos odavno al sad videh temu), sto sam ispala majmun kad sam otisla u socijalno da se raspitam kako da prijavim slucaj zanemarivanja dece. Majka registr. narkoman sa skorasnjm momkom odgaja dvoje dece, (deca nisu njegova) ostavlja ih same dok ona po par dana ne bude kuci... kazu mi ti kod kojih sam isla, ne moze se tu nista..... slucaj je zaveden.... al takav je nas zakon.... bla, bla, bla.... deca moraju da ostanu sa njom jer nema ko da pokrene tuzbu da ona nije dobar roditelj!!! Za oca ne znaju nista, njeni su umrli i eto sad tako je kako je.... joooj! Kao ako se nesto desi tada imaju pravo da reaguju, dotle se vodi da ona brine onjima. Pa da tako je i mala Kaja imala brigu svoje majke pa sta se desilo? :besna:

Dolazim kući i mama sa vrata:"Gde ti je muž?"
ja:"Kući."
ona:"Aha, pa šta radi?"
ja:"Radio je ceo dan napolju oko dvorišta, sad je ušao."
ona(uzbuđeno):roll::"Jaoooo što je on vredannnnn... a šta ste ručali, jesi imala supu... pa dete moraš nešto kuvati... jeste li vi uopšte ručali?":roll:

Došlo mi da je :mafijas:

Back