Sta vas je danas iznerviralo

Hm...pre nekih 45min sam dobio informaciju koja mi je momentalno upropastila dan, dan sa detetom i suprugom koji sam hteo da provedem na najlepsi nacin jer ona najzad NE RADI nedeljom..otac mi je u uzasnom stanju, da ne komplikujem sada sa pricom..nista to ne bi bilo cudno da se te informacije ne pojavljuju 16 godina po njegovom odlasku iz nase kuce i vrlo bolnog razvoda...sada sam ja odrastao covek, sredjen u zivotu i sada sam verovatno odlican za muzenje...info mi je prenela njegova rodjena sestra koja je takodje nestala sa njim...a ja sam tada imao samo 12 godina...ona se sada eto odjednom umesala u moj zivot sa kuknjavom o njenim bolestima i sada o njemu, alkoholicaru koji je posle operacije kolena ostao nepokretan...i ja sam sada tu super, imam auto da odvezem, prevezem i td...ali jednostavno prema njemu nista ne osecam i uopste ne zelim da imam ikakve veze sa celom stvari.....suvise sam se iznervirao, sace da radi bar pola Bromazepama...ali dan mi niko nece vratiti da ga lepo provedem...izvinite na smaranju.....
ne daj se pele!
i moj sin ima oca alkoholicara od koga nikada nije imao ni lep razgovor,a kamo li neku pomoc.sada kad mu je otac geknuo,i jedva se krece,poceo je da ga zvrca telefonom.
moj sin prica sa njim,ali mu ne pada na pamet da prevaljuje tolike kilometre da bi ga otac kako kaze `samo jos jednom video`,i rekao mu je sin `sad si se setio`
ja se ne mesam jer mi je dete odraslo,a,nekako se prosto osecam krivom sto detetu nisam boljeg oca izabrala.

Hm...pre nekih 45min sam dobio informaciju koja mi je momentalno upropastila dan, dan sa detetom i suprugom koji sam hteo da provedem na najlepsi nacin jer ona najzad NE RADI nedeljom..otac mi je u uzasnom stanju, da ne komplikujem sada sa pricom..nista to ne bi bilo cudno da se te informacije ne pojavljuju 16 godina po njegovom odlasku iz nase kuce i vrlo bolnog razvoda...sada sam ja odrastao covek, sredjen u zivotu i sada sam verovatno odlican za muzenje...info mi je prenela njegova rodjena sestra koja je takodje nestala sa njim...a ja sam tada imao samo 12 godina...ona se sada eto odjednom umesala u moj zivot sa kuknjavom o njenim bolestima i sada o njemu, alkoholicaru koji je posle operacije kolena ostao nepokretan...i ja sam sada tu super, imam auto da odvezem, prevezem i td...ali jednostavno prema njemu nista ne osecam i uopste ne zelim da imam ikakve veze sa celom stvari.....suvise sam se iznervirao, sace da radi bar pola Bromazepama...ali dan mi niko nece vratiti da ga lepo provedem...izvinite na smaranju.....

Neko je jednom rekao da roditelje treba postovati ma kakvi da su...e pa ja se s tim ne slazem...cinjenica je da roditelje ne mozemo da biramo,ali je isto tako i cinjenica da kad smo vec svoji i odrasli,mozemo da odlucimo da li sa njima treba da imamo kontakt ili ne..
Ti sad imas svoju porodicu i oni su najvazniji...ne dozvoli da ti neko ukrade ni jedan jedini dan sa njima pa makar to bio i tvoj "otac"..namerno sam ga stavila pod navodnike,jer on odavno nije tvoj otac...:neutral:

@tema...iznerviralo me to sto mi fali jedan sat danas...pa ceo dan kasnim...:lol:

ih pele i ja te potpuno razumem,isti slučaj,otac alkos,koji se uopšte nije interesovao za nas,ostavio nas itd.,znaš priču,pa sad i njemu došlo iz dupeta u glavu da pozivima maltretira mene i brata...on je nas isključio iz svog života daaaaaaaaaaaavno daaaaaaaaaaaaaaavno,sada mi isključujemo njega...

Hvala vam svima na podrsci koja mi nemerljivo treba....moracu koliko sutra neke stvari da prevalim preko usta...ali sam tu na majku, dobar i ne umem svasta da kazem u lice, nekako mi je neprijatno...izgleda da se on u celoj situaciji mene ni ne seca vec tetka, koja me konstantno zove i tera me da ga zovem, da ga pitam kako je, a sada vec i da ga vodam po lekarima..i non stop apostrofira da nema mesta kritici (jer zna da ja imam stosta da kazem na njegov racun) tako da ona to sve lepo upakuje ali me ni jednog trenutka ne pita da li ja zelim uopste da sve to radim, da ga zovem itd...pa gde je on bio kada sam isao na prve exkurzije, imao prvu devojku, auto, more?????????? Nije ga bilo...nije me se secao ni u snovima...ok, nekrivim sada njega jer garantujem da on ne popaljuje sestru da ova mene zove...ali da ona ne uvidja neke stvari...izgleda da su isti...a meni je i dalje jaaako tesko...

prirodno je sto ti nije svejedno...ali moras biti jak i dosledan,i postupi po svojoj savesti.
ne dozvoli da ti tvoja porodica trpi zbog nekih ljudi koji ne zasluzuju tvoje vreme.nadji neki izgovor...stavi tetki do znanja da treba malo da smanji dozivljaj.

naravno....ono sto mi je najbitnije u zivotu sada je da su meni ovo dvoje zdravi...sve ostalo je taaaako nebitna stvar....zao mi ga je, ali ne kao oca vec kao coveka kome se desava tako nesto...kao da mi se komsiji dogodilo sve....pisem vam sutra kako sam posto cui sutra imati akcije sa njom pa cemo videti....hvala vam svima jos jednom...

naravno....ono sto mi je najbitnije u zivotu sada je da su meni ovo dvoje zdravi...sve ostalo je taaaako nebitna stvar....zao mi ga je, ali ne kao oca vec kao coveka kome se desava tako nesto...kao da mi se komsiji dogodilo sve....pisem vam sutra kako sam posto cui sutra imati akcije sa njom pa cemo videti....hvala vam svima jos jednom...

Otisao sam potpuno u off sa celom pricom tako da je bolje da se povucem sam dok me vec moderator ne ishutira odavde :lol:

komsinica koja se udaje pa zbog toga renovira stan i gasi vodu bez upozorenja
sta me bre briga sto se udaje??

kaze druga komsinica ona je neki inspektor ne znam za sta pa joj ne mozemo nista...ugasila vodu i sad treba da cekamo da pusti vodu
a nece da otvori vrata da kaze kad ce voda :evil:
jao gde ja zivim

Back