- Poruka
- 28.780
ne daj se pele!Hm...pre nekih 45min sam dobio informaciju koja mi je momentalno upropastila dan, dan sa detetom i suprugom koji sam hteo da provedem na najlepsi nacin jer ona najzad NE RADI nedeljom..otac mi je u uzasnom stanju, da ne komplikujem sada sa pricom..nista to ne bi bilo cudno da se te informacije ne pojavljuju 16 godina po njegovom odlasku iz nase kuce i vrlo bolnog razvoda...sada sam ja odrastao covek, sredjen u zivotu i sada sam verovatno odlican za muzenje...info mi je prenela njegova rodjena sestra koja je takodje nestala sa njim...a ja sam tada imao samo 12 godina...ona se sada eto odjednom umesala u moj zivot sa kuknjavom o njenim bolestima i sada o njemu, alkoholicaru koji je posle operacije kolena ostao nepokretan...i ja sam sada tu super, imam auto da odvezem, prevezem i td...ali jednostavno prema njemu nista ne osecam i uopste ne zelim da imam ikakve veze sa celom stvari.....suvise sam se iznervirao, sace da radi bar pola Bromazepama...ali dan mi niko nece vratiti da ga lepo provedem...izvinite na smaranju.....
i moj sin ima oca alkoholicara od koga nikada nije imao ni lep razgovor,a kamo li neku pomoc.sada kad mu je otac geknuo,i jedva se krece,poceo je da ga zvrca telefonom.
moj sin prica sa njim,ali mu ne pada na pamet da prevaljuje tolike kilometre da bi ga otac kako kaze `samo jos jednom video`,i rekao mu je sin `sad si se setio`
ja se ne mesam jer mi je dete odraslo,a,nekako se prosto osecam krivom sto detetu nisam boljeg oca izabrala.