Sta vas je danas iznerviralo

Jedan lekar...Nije istina da Vas toliko boli...Ne ,ja sam beba i ne znam sta me boli i koliko jako.Dobro je sto nisam lekar.Dobro je.na vreme sam se opametila.Ne dao Bog da sam im ja nacelnik bila,razvijala bih pola takvih lekara..jesi ti nekada cuo za neku Etiku i kako treba postupati sa pacijentom? Pojma ti nemas.Dzaba ti diploma i dr ispred imena.

Svekrva mi čuva decu koja se igraju napolju sa 4.sprata i mali se sudario sa dečakom iz komšiluka i povredio usnu i nos. Curila krv, otekla usna, a svekrva kaže:" Pa dešava se."Taj dečak 9g ujeo mi devojčicu za nogu. A možda je ov ipak za rubriku svekrve. Odoh malo tamo.

ne samo danas,cesto me iznervira sto ne mogu da se setim necega sto sam rekla sebi da cu uraditi...ili,ponekad ne mogu da se setim necijeg prezimena (recimo od neke javne licnosti)...pa se pitam,obzirom da je kod mene nastupilo drugo poluvreme zivota-da necu mozda i ja postati dementna

p.s.a posto ima veze sa alkoholom...daleko od toga da sam pijandura,ali volim pivo da popijem

Danas sam bio u Idei da kupim neke stvari i između ostalog sardine, za koje treba da važi popust 20 odsto, i mene kasirka ubedi da je popust važio JUČE, tako da sam platio punu cenu. Posle kada sam se vraćao kući, čovek do mene čita blic a preko cele strane reklama "Danas, u petak 26. riba u Idei jeftinija 20 odsto"

Isto me je iznerviralo i kada sam shvatio da su većinu drveća i žbunja u lokalnom parku posekli do panja ili do zemlje, i da je to u stvari razlog zašto nije sve žuto, belo i crveno kuda god pogledam (jer je trebalo sve da bude u cvetu) a ne što biljke nisu stigle da procvetaju. Razmišljam da sutra prošetam do šume... kakva li me tek pustoš tamo očekuje?

Jedva sam izbegla užasne makazice...
Da nisam reagovala na vreme, ne bi pisala sa vama noćas...

Na krivini, ja obilazim neki auto, a kamion mi ide u susret... u poslednjoj sekundi skontam auto koji obilazi kamion... nogu na kočnicu, malo je falilo...:neutral:

Bar mi je adrenalin skočio...:rumenko:

Back