- Poruka
- 21.131
Mene je danas poremetilo ovo vreme, odn. smet i neverovatna kolicina snega kroz koji ne mogu da se probijem ni do prodavnice. Taman imam 3 dana da ne radim, i umesto da nedge idemo, meni je ovo prava avantura sad krenuti bilo gde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kiša koja pljušti
hladnoća
što se kaže psa na ulicu da ne pustiš
i onda na netu naletim
![]()
i osetim tugu koja se ne može pretočiti u reči
kiša koja pljušti
hladnoća
što se kaže psa na ulicu da ne pustiš
i onda na netu naletim
![]()
i osetim tugu koja se ne može pretočiti u reči
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neću da učestvujem u tomeeeeeeee! Dakle, ne, ne želim...
Zaovi dolazi...hmmmm....drug? .... nešto više od druga?.... prvi put, dakle prvi put čovek dolazi u kuću. Spremila svekrva ručak, ok je sasvim. A ono što nije ok - na ručak su pozvani, osim svekra, svekrve i babe, koji su ukućani, još i : stric, strina, njihova ćerka i zet, ondaK , rodjena sestra, zet i njihova bebica, ondak - moj muž , kao rodjeni brat, ja i naša bebica !
E, ako taj mučenik još jednom predje prag, pošto ga tako lepo isprepadamo sa vrata, secite me gde sam najtanja
Ne želim da učestvujem u tooooomeeeeeeeee!!!
Uuuuuh, sreća pa sa komšijama nisu tako bliski
Pa i jeste... sad se i ja smejem... od muke, bre
Dakle, strašno, jesam se iznervirla, što ono kažu, za medalju. A sad se smejem, valjda je to faza pred plakanje![]()
Kažem suprugu da napravimo sledeći scenario: baba u čelo stola, otac i stric, namrgodjeni, sa strane. On i zetovi, da obuku odela i stanu na vrata, a na zid da naslonimo sačmaru. U neko doba jedna sestra da pita " a ko noćas čuva vrata, neka dobro pazi na prozor od kupatila, da nam i ovaj ne zbriše ko prošli", a druga onako usput da napomene da onaj ko zadnji krene na spavanje ne zaboravi da pusti struju u ogradu i kapiju!!!
He, he, ala bi bilo veeeeseeeeloooo
![]()
Ma šta ima da se ljutim, i jeste za smejanje
E, a zamisli tog jadnička, koji dolazi iz drugog grada i u planu je da prespava ovde. Drug, nešto više od druga, ili šta god da je, naravno da neće voziti xy kilometara do kuće po mraku, zar ne? Praznih soba u kući ima, pa nije problem.
Zamisli ga kad udje u kuću i uvedu ga u dnevnu sobu, a tamo - surpriseeeeee!!!! - cela familija, bliža i dalja, stolovi postavljeni u "ge", da bi cela bulumenta mogla da sedne, svi ga nešto gledaju, merkaju.... UŽAS!!!!!!
Pa, ne dolazi da je prosi...
Usput rečeno, mene je sramota, majke mi. Krivo mi je zbog zaove, bilo da je drug ili dečko, neće ga više videti. A sramota me, osećam da će da misli da je došao u "Selo gori, a baba se češlja"
Pa zamislite samo sebe.... strašno!!!!![]()
Ma šta ima da se ljutim, i jeste za smejanje
E, a zamisli tog jadnička, koji dolazi iz drugog grada i u planu je da prespava ovde. Drug, nešto više od druga, ili šta god da je, naravno da neće voziti xy kilometara do kuće po mraku, zar ne? Praznih soba u kući ima, pa nije problem.
Zamisli ga kad udje u kuću i uvedu ga u dnevnu sobu, a tamo - surpriseeeeee!!!! - cela familija, bliža i dalja, stolovi postavljeni u "ge", da bi cela bulumenta mogla da sedne, svi ga nešto gledaju, merkaju.... UŽAS!!!!!!
Pa, ne dolazi da je prosi...
Usput rečeno, mene je sramota, majke mi. Krivo mi je zbog zaove, bilo da je drug ili dečko, neće ga više videti. A sramota me, osećam da će da misli da je došao u "Selo gori, a baba se češlja"
Pa zamislite samo sebe.... strašno!!!!![]()