Sta vas je danas iznerviralo

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neću da učestvujem u tomeeeeeeee! Dakle, ne, ne želim...
Zaovi dolazi...hmmmm....drug? .... nešto više od druga?.... prvi put, dakle prvi put čovek dolazi u kuću. Spremila svekrva ručak, ok je sasvim. A ono što nije ok - na ručak su pozvani, osim svekra, svekrve i babe, koji su ukućani, još i : stric, strina, njihova ćerka i zet, ondaK , rodjena sestra, zet i njihova bebica, ondak - moj muž , kao rodjeni brat, ja i naša bebica ! :dash::dash::dash::dash::dash::dash:
E, ako taj mučenik još jednom predje prag, pošto ga tako lepo isprepadamo sa vrata, secite me gde sam najtanja :dash::dash::dash:
Ne želim da učestvujem u tooooomeeeeeeeee!!!
Uuuuuh, sreća pa sa komšijama nisu tako bliski :sad2:
:dash::dash::dash:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Joj... mislim da će to biti zabavno...:mrgreen::lol::zcepanje:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neću da učestvujem u tomeeeeeeee! Dakle, ne, ne želim...
Zaovi dolazi...hmmmm....drug? .... nešto više od druga?.... prvi put, dakle prvi put čovek dolazi u kuću. Spremila svekrva ručak, ok je sasvim. A ono što nije ok - na ručak su pozvani, osim svekra, svekrve i babe, koji su ukućani, još i : stric, strina, njihova ćerka i zet, ondaK , rodjena sestra, zet i njihova bebica, ondak - moj muž , kao rodjeni brat, ja i naša bebica ! :dash::dash::dash::dash::dash::dash:
E, ako taj mučenik još jednom predje prag, pošto ga tako lepo isprepadamo sa vrata, secite me gde sam najtanja :dash::dash::dash:

Ne želim da učestvujem u tooooomeeeeeeeee!!!

Uuuuuh, sreća pa sa komšijama nisu tako bliski :sad2:
:dash::dash::dash:

HA!
On ako to pre živi ne trepnuvši, živeće 100 godina :mrgreen:.

Ma šta ima da se ljutim, i jeste za smejanje :)
E, a zamisli tog jadnička, koji dolazi iz drugog grada i u planu je da prespava ovde. Drug, nešto više od druga, ili šta god da je, naravno da neće voziti xy kilometara do kuće po mraku, zar ne? Praznih soba u kući ima, pa nije problem.
Zamisli ga kad udje u kuću i uvedu ga u dnevnu sobu, a tamo - surpriseeeeee!!!! - cela familija, bliža i dalja, stolovi postavljeni u "ge", da bi cela bulumenta mogla da sedne, svi ga nešto gledaju, merkaju.... UŽAS!!!!!!
Pa, ne dolazi da je prosi... :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Usput rečeno, mene je sramota, majke mi. Krivo mi je zbog zaove, bilo da je drug ili dečko, neće ga više videti. A sramota me, osećam da će da misli da je došao u "Selo gori, a baba se češlja" :dash::dash::dash::dash::dash::dash:
Pa zamislite samo sebe.... strašno!!!! :dash::dash::dash:

Jao :eek: Pa jel' zna zaova za tu kombinaciju sa ruckom i familijom? Obavesti je pod hitno! :telefon: Ako je decko u pitanju, da smisli plan B

Sto roditelji znaju da te izblamiraju, to je strasno :dontunderstand:

Iznervirala me prodavacica u Maxiju koja ili ne zna da rukuje aparatom s karticama ili je problem do njihovog terminala kad ni je nadobudno rekla - pa nece!
I morala sam da idem da podizem pare da se vratim da platim, zato sto kod njih ne radi aparat. A ona se ponasala kao da je problem u meni.
Kome bre ja ostavljam pare?

Mrzelo me da posle posla idem u drugu radnju i gubim dodatno vreme, kad sam vec izasla na pauzu da kupim klopu, inace sam htela da se pokupim i ostavim joj sve tamo na pultu i kazem - zao mi je, kad vam prorade aparati ja cu da platim!:evil:

..što sam čula da nam neće vratiti plate na staro do ko zna kad..a posle nas
zove da nam pokaže nove kancelarije, kao jel vidite kako smo lep prostor napravili:mrgreen:

...alo bre jesi ti lud čovek..šta bre mene briga kakve su kancelarije, jel se od
toga živi...i još pita kako vam se sviđa, šta bre ima tu da mi se sviđa, i baš
mi je do tvojih kancelarija....:besna:

..što sam čula da nam neće vratiti plate na staro do ko zna kad..a posle nas
zove da nam pokaže nove kancelarije, kao jel vidite kako smo lep prostor napravili:mrgreen:

...alo bre jesi ti lud čovek..šta bre mene briga kakve su kancelarije, jel se od
toga živi...i još pita kako vam se sviđa, šta bre ima tu da mi se sviđa, i baš
mi je do tvojih kancelarija....:besna:

:cmok2:

....što niko prstom ne mrda..i što sve moram ja ili niko...i što se to sve
tako podrazumeva...što ako neću onda sam za temu "nemajka"...a, gde
sam tu ja....gde je moja volja.......ma maaaaarrrššššššššš...bre:mrgreen:

Meni kad se smucilo ja kupila masinu:hvala:
Posle sam vise sizela niko da stavi sudove u nju niti da ih izvadi:dontunderstand:
Sad sam kod mame masina ostala kod muza i opet puna sudopera.Uauuu:besna:

Meni kad se smucilo ja kupila masinu:hvala:
Posle sam vise sizela niko da stavi sudove u nju niti da ih izvadi:dontunderstand:
Sad sam kod mame masina ostala kod muza i opet puna sudopera.Uauuu:besna:

А и те машине!!! :evil:

Уопште неће САМЕ да покупе посуђе и потрпају у себе....него чекају да се све осуши и скори...па онда морам да перем на руке!!! :besna:

А и те машине!!! :evil:

Уопште неће САМЕ да покупе посуђе и потрпају у себе....него чекају да се све осуши и скори...па онда морам да перем на руке!!! :besna:

Pa da... Sto nisu smislili masine koje same pokupe sudje, potrpaju, posle izvade i vrate sve lepo na mesto??? :rtfm:
Hocu takvu masinu...

Back