Sta vas je danas iznerviralo

..kakva si ti debilčina strašna, pa koga ti misliš da poniziš milu li ti majku...čak samo
ako ti nisam ništa rekla ne znači ni da sam glupa, ni slepa ni blesava...samo da ću
te sačekati na prvoj krivini..a onda si 99,9%...na putu kući....eeeeejjjjjjj..pa ti ćeš
biti treći....koji će otići a ja ću ostati...alo budalo, mnogo si se zaneo:mrgreen:

Da znas...i ja vec neko vreme u :cool: fazi..:) i bas mi divno :whistling:

Ја сам изгледа често у тој фази. :)
И волела бих да затраје.

(А иначе, изнервирала ме једна јадница на једној теми, али није мој проблем што је она то што јесте, тако да ме кратко држало.)

И волела бих да затраје.

(А иначе, изнервирала ме једна јадница на једној теми, али није мој проблем што је она то што јесте, тако да ме кратко држало.)

:eek::eek::eek:...nije valjda neka na onoj Mirkinoj temi ...drz`te me :sad2: :lol:

И волела бих да затраје.

Ti si srećna žena:heart:...da mi je bar 5 dana da se ne nerviram bilo bi :super:

p.s....koja, koja....:lol::lol:

Da sam odmornija bila bih iznervirana,vrlo sam umorna pa se to pretvorilo u povredjenost...
Dokle će više oni što zabušavaju na poslu bolje da prolaze u životu:besna:

...to ti je :heart:ko lenje žene...i one što ne znaju da rade ništa...njima uvek lepo,
takve ih prihvate od starta..i niko na njih i ne računa.....a onog ko hoće da radi
uvek teraju da radi još i još...kako se ono kaže, udri magare koje hoće da povuče...:sad2:

...to ti je :heart:ko lenje žene...i one što ne znaju da rade ništa...njima uvek lepo,
takve ih prihvate od starta..i niko na njih i ne računa.....a onog ko hoće da radi
uvek teraju da radi još i još...kako se ono kaže, udri magare koje hoće da povuče...:sad2:

One koje ja znam da su takve, stvarno ne rade nishta, al nije im lepo uopshte - nekako same sebe non stop nerviraju i smaraju, pa ispadne da je lepshe meni koja shljakam i ne izvoljevam puno.

Ne samo da na njih niko ne racuna, vec se podrazumeva da ostali treba da im pomazu non-stop, posto one (jadne nezne neizbezne) nista ne znaju i ne mogu :evil:

Back