Sta vas je danas iznerviralo

kad čujem tako nešto, a čujem ponekad roditelje kako se tako obraćaju deci....baš se rastužim....mogu da mislim kako je deci..ili oni usvoje lepo rečnik od vaspitača, dragog dede...

Bas tako...

Danas me iznervirala jedna histericna zena na poslu... Zahteva od mene nesto nemoguce i nece i ne zeli da shvati da se ja ne bavim time... :evil:
Postoji sud, pa neka ode tamo... :roll:

Iznervirala me krava na vjezbama koja je tooliko glupa + nista nije ucila tako da je citavo vrijeme cutala ko mulac , a na kraju je mene napala da sam je ugrozila svojim znanjem i predlozila mi da sljedeci put manje pricam jer je ona ZBOG MENE ispala neznalica .
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sinoc me izivcirao muz! Toliko mi je digao tlak da sam ga mislila opalit tavom po glavi!!!:besna:
Dok sam radila sve mi je pomagao sem kuhanja i nista mu nije bilo tesko! sad pomoc ne trazim nit mi triba jer sam doma pa iimam uglavnom viska vrimena, ali kad zagusti kao npr. sinoc on se ne mice nego bulji u mene:eek: i cudi se sto zivcanim:eek:
Zivcanim jer sam MORALA u ducan bas sinoc nakon dana provedenog u skoli mladjeg djeteta i volonterskog rada, pa kad sam dosla cekalo me miljun obaveza a on na moje "daj se pomjeri i okupaj mladju, spakiraj je u krevet" kaze "gledam Hannah Montana":besna::besna: i to onako zezatorski bez imalo griznje savjesti sto ja kao luda trcim po kuci i pokusavam zavrsit stvari sto moram prije spavanja:besna::besna::besna::besna:
Steta sto nisam hobotnica!:dash::dash::besna:

Back