Sta vas je danas iznerviralo

nista :) probudila sam se prije dva sata manje/vise,
cekam da mi se osusi kosa
cekam da se skuva rucak
cekam da padne noc da mogu da prosetam
cekam da pocne radna godina

i uzivam
cloud9.gif

1.Бахати службеници у СУП-у, који праве паузе за кафу кад им време није....а после се још издеравају на странке...:roll:
2. Чињеница да код нас техника још увек није узнапредовала толико да можеш да добијеш држављанство из оближњег села, него мораш лично да одеш по њега....:dash:
3. То што се службеници на шалтерима странкама обраћају са ТИ.:confused:

И то није све! :lol:

Пошто матичар тамо ради само пре подне радним даном, а не могу да добијем слободан дан да бих извадила држављанство у селу 10 км удаљеном, онда сам морала да тражим везе и везице међу сељанима, неког ко би био вољан да ми тамо извади држављанство и пошаље поштом...:confused:
Е сад, пошто треба платити таксу од 220 динара, треба том неком да пошаљем тај новац, а данас ми на пошти рекоше да не може да се шаље ''пост нетом'' јер ''у селу не функционише достава'' (шта год то значило :roll:)

Село је 10 км удаљено од града који броји 100 000 становника - али до њих техничка достигнућа још нису стигла!!!! :roll::roll::roll:

To sto sam pred djetetovu skolu, pred ostale roditelje i njenu uciteljicu dosla u biloj majici, podosta providnoj, crnom grudnjaku, a nisam zakopcala trenirku:rumenko::(
Bas me bilo sramota kad sam skuzila...ovo mi se nikad ne dogadja, sto mi jutros bi, ne znam:confused::neutral::rumenko:

Majistor........ svecano dolazai vec treci put u cetri mjeseca od kad smo ugovorili posao i od kada je uzeo avans, i naravno opet nije sve zavrsio :dash::dash::dash::dash::dash:
Sada je rekao dolazim u ponedeljak....... 'ajde i to cudo da vidim.
Ma nema pas za sta da ga ujede, pare potrosio pa nema sad od cega ni sijalice da kupi, a pri tom i ove sto je ugradio tri su pokvarene :dash::dash:

Majistor........ svecano dolazai vec treci put u cetri mjeseca od kad smo ugovorili posao i od kada je uzeo avans, i naravno opet nije sve zavrsio :dash::dash::dash::dash::dash:
Sada je rekao dolazim u ponedeljak....... 'ajde i to cudo da vidim.
Ma nema pas za sta da ga ujede, pare potrosio pa nema sad od cega ni sijalice da kupi, a pri tom i ove sto je ugradio tri su pokvarene :dash::dash:

...možeš i jače da biješ glavom- ne vredi....:confused:

Slag na tortu za danasnji dan..... jutros kada sam krenula na posao unistila sam ratkapnu totalno, dobro je da gumu nisam isjekla jer me neki magarac zagradio pa nisam mogla dovoljno da smotam da bi se isparkirala nego sam naletila na ivicnjak. Kako sam tek tad bila ljuta i bijesna :histericna:

Back