crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta se bečiš... 'leba ti... lepo te pitam, sa sve smeškom, a ti se kerebečiš...![]()
što niko neće da se javi ne jedan broj telefona, gde bi morao da se javi.....ybem ti te službe koje ne rade u po bela dana u sred srede.
...glupaviiiiii školski majstor....sve mu teškoooo....

Ovo mi je jako poznato.
Danas sam mu poslala treću stolicu na varenje, on i dalje kulira. Još malo, pa će deca stojeći da slušaju predavanja. Al će biti zanimljivo!

Ma ne, to je nesto drugo...
Znaci digla sam se na livu nogu, sva mrzovoljna i onda me uvatila fjaka sve u 16...To je ono stanje kad ti se nista neda, a nije linost, kad za nista nemas potrebu...sem za mozda sisti na rivu, nabit cvike, pit kavu i gledati u praznoBice da vi to zovete nekako drugacije....
Psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cim. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar.
A evo i jedan glazbeni laganini opis sto je fjaka;

Pitam se otkud si sebe nasla u mom postu i sta ti fali.
Apsolutno nista, al posle ovog posta bolje da legnem da spavam.![]()
Kada napišeš neki komentar ispod nekog... obično se(kažem obično!) odnosi na post iznad...
Svašta mi fali...
A moj se odnosio na to da je bolje ici na spavanje i zavrsiti dan cim se ustanovi da je sve potaman.![]()