Sta vas je danas iznerviralo

Na zakazan termin, cekala sam tacno sat i po na jednoj klupi ispred jedne kancelarije u sudu. Izasla ispred zgrade suda da provetrim glavu na minut dva i u tom trenutku su prozvali i mene i sledece stranke. Kad sam ponovo usla, morala sam da cekam da te sledece stranke zavrse jer sam propustila svoj red. A posao koji je trebalo da obavim trajao je tacno dva minuta.

Pocepala sam suknju (ne znam koju po redu) na ofucanoj katedri u ucionici.

Koleginica me smorila sa svojim pricama o tome sta je sve uradila po kuci od jutros.

Ovo mi je jako poznato.

Danas sam mu poslala treću stolicu na varenje, on i dalje kulira. Još malo, pa će deca stojeći da slušaju predavanja. Al će biti zanimljivo!

aaaaa....ja ih više ne kuliram...počnem da se derem ko sumanuta i da vidiš kako sve može da se uradi....boli me patka i za direktora....ima da popravi kad mu se kaže,a ne kad se njemu ćefne....

inače sam jako pozitivan tip,al nemoj da me praviš blesavom...onda si hebo ježa u leđa...:evil:

Ma ne, to je nesto drugo...
Znaci digla sam se na livu nogu, sva mrzovoljna i onda me uvatila fjaka sve u 16...To je ono stanje kad ti se nista neda, a nije linost, kad za nista nemas potrebu...sem za mozda sisti na rivu, nabit cvike, pit kavu i gledati u prazno:cool:Bice da vi to zovete nekako drugacije....

Psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cim. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar.;)
A evo i jedan glazbeni laganini opis sto je fjaka;

ja to zovem BLJAK!-stanjem

Što sam morala da se vraćam sa posla dužim putem, zbog njegovog servisa...
Što čovek koji mi pomaže na poslu priča 300 na sat, ne stignem ni da zapišem ni ništa...
Što ne mogu da se snađem na poslu...
Što majmuni ne znaju ni pozivnice da urade za jedan dan...
Što majstori odugovlače...
Što ne mogu da instaliram novi štampač...
Što sam ne-ispavana...
Što ne stižem ono što sam zamislila...
Što nemam vremena...

Sve u svemu... nije loše...:lol::mrgreen:

Back