Šta vas dovodi u stanje ludila?

najviše mrzim običaje na groblju da se istovara brdo hrane na ploču koju ja trebam da čistim. Kao da ne bude gladna duša, ovo ono greh je... Posle kerovi razvlače.
Kapiram neko da ostavi bombonu, nešto sitno ali pun tanjir kiflica, parče ribe, gibanica, kolač i to po ovim vrućinama :besna: i što moram 4 ujaka i 1 tetku da zovem ponaosob na godišnjicu, jer će da se naljute smrtno, a jedna ujna radio mileva to obavi za 1 minut, a oni kažu to se ne važi dok ja ne pozovem. Seljačka posla.

I što tu tetku svi u familiji smatraju mudrom kao zna ona običaje, a izlapela je ne zna kako joj se koje unuče zove, i ona šta ti lupi to je :amen:
Na pitanje šta da radim sa krevetom na kom mi je umrla majka ona kaže da ne diram ništa 1 godinu da kuvam kafu i nosim doručak praznom krevetu, brate da ponesem i karte pa da igramo tablića. Dosta mi je trauma što sam videla kad je umrla i što sam morala da je oblačim ukočenu, još da pothranjujem strah i traumu svako jutro. MRŠ.

Uf kako sam izbedačila temu:rida:

Poslednja izmena:
Imao sam to

Nekada kad je to bilo-verovano ne velike ambicije, po principu daj šta das a te osobe npr ti nedaju ništa, a ti tražiš malo. I ond s desilo to što se bilo desilo uz sve ostalo

Sada-pa moda isto neka nepravda ali u kućnim okvirma. To ništa nije strasno, nemamo ni malih ni velikih svadja (za razliku od nekad)

Evo baš se pre neko veče desila neka vrsta mog ludila, :D Za koje nisam ni znao da ga još uvek imam

Jedna osoba (s kojom sam imao malu raspravu, a koja se zbog toga naljutila) je krenula da me ogovara-ovakav je onakav je- pa on to i to... Ja to nisam mogao da izdržim, uzeo sam daljinski koji bio pored mene (sva sreća da nisam imao mobilni, pošto obično imam mobilni pored sebe) i bacio na nju sa namerom da je pogodim. Umesto toga, daljinski je pukao (iznutra) i ostali smo bez televizije (pošto je to daljinski od IPTV)

Juče sam "poludeo" kad sam video da moja mama kupuje u jednoj od najskupljih apoteka u gradu (znam za samo jednu skuplju od te). I raspravljao sam se sa njom do kuće (ja se poslednjih par godina jako retko raspravljam, nekada sam mislio da ću kad tad upisati pravni fakultet, i obožavao sam to) "Ovamo nemaš kad ti tražim za granule, kad ti tražim za vegetu punu povrća, a samo u toj apoteci su ti uzeli više od 300.dinara više nego što bi trebalo "

Back