Šta vas dovodi u stanje ludila?

Juče sam "poludeo" kad sam video da moja mama kupuje u jednoj od najskupljih apoteka u gradu (znam za samo jednu skuplju od te). I raspravljao sam se sa njom do kuće (ja se poslednjih par godina jako retko raspravljam, nekada sam mislio da ću kad tad upisati pravni fakultet, i obožavao sam to) "Ovamo nemaš kad ti tražim za granule, kad ti tražim za vegetu punu povrća, a samo u toj apoteci su ti uzeli više od 300.dinara više nego što bi trebalo "

Bože koji magarac piše ove gluposti :dash: A da, ja :(

Legneš da spavaš a onda u neko doba noći te probudi glasno žensko ili muško smejanje. To je zapravo najčešća pojava leti ili kad otopli pa kad ljudi počnu više izlaziti iz svojih stanova.
Malo mi što toga ima po gradu u tim mesecima, nego još i oko stana mi se nadju neki magarci gori od mene...

Poslednja izmena:
Ja jučerašnji dan preležao, imao temperaturu, prehlada... Neko je povremeno u toku dana i večeri lupao. Predveče i pred spavanje sam čuo neku "gusku" kako me prvo zove nadimkom, pa imenom. Dal mene ili nekog ko sve to ima kao ja...
Kad izadjem u provod, davaću sve od sebe za dobru zabavu, ali relano ni jedna moja bivša ljubav ili simpatija nije vredna da ja o njoj pevam i da ja za njom (i dalje) ludujem

Dovodi me do ludila, kad dokone zene (i muskarci) blebecu i ogovaraju i prenose gluposti samo zato sto su im sopstveni zivoti bedni i nezanimljivi.
Ja nikog ne ogovaram i kad cujem nesto pravim se da nisam cula, jer...nekulturno je bre! Dzabe ste se namirisali kad vam je ponasanje smrdljivo.

07a2746b711e75b5e67357f143d20898--funny-life-so-funny.jpg

Prljavstina
Kad neko cacka nos
Kad mi se diraju stvari
Kad neko ne sece nokte
Osobe koje ne posecuju zubara
Osobe kojima smrde noge
Osobe koje glasno pricaju

Pozitivno ludilo, muzika
Kad otkrijem novi bend
Kad ustanem sto ranije pa u miru i tisini pijem kafu
Kad nema nikakvih desavanja i sve je monotono.
:p

Prazan bojler.
Kad neko cacka nos i baca sline na pod.
Razmazena deca koja se krevelje na prvo "ne moze".
Kad mi pukne nokat.
Zvuk komarca/musice/sata dok spavam.
Prisilno budjenje.
Kad nema toalet papira.
Lepo sam ti rek'o, znao sam, bice bolje, ko zna zasto je to dobro i slicne idiotske fraze.
Komsija koji busi nesto u svom stanu svaki .ebeni dan, vec 6 godina, kad god mu padne na pamet.
Kad neko zvali flasu kao da samo on treba da pije iz nje.
Kad mi rikne net.

Back