Kanonada
Obećava
- Poruka
- 70
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej, odakle znas ovu pesmu? Ja sam u osnovnoj skoli pevala u horu, i na jednom od takmicenja je jenda hor iz druge skole pevao ovu pesmu. secam se da su nam rekli da je pesma bila posebno komponovana za tu priliku. onda sam ( ne secam se kako) nabavila note za tu pesmu, posto sam svirala klavir dugo godina. idalje umem da je sviram, divna je. da li moze da ne nadje negde na netu audio snimak? hvala"Zivot muskarca je slava, zivot zene ljubav."
Honore de Balzac
Prva ljubav
Spazices jednom da je miris ruze
Kao neka tiha samo tvoja seta,
kao dodir ptica sto nad tobom kruze,
igracka stara,silom oduzeta...
Poznaces jednom miris nekog dana
s kojim se nekad,nigde nisi srela,
toplo,kroz teski miris jorgovana,
hrabro ces smeti sve sto nisi smela...
I cudices se uzburkanoj travi,-
mirisu njenom sto ti oci mije,
i cudices se sto se nebo plavi,
kao da nikad plavo bilo nije...
S proplanka nove,malo tuzne srece
ti neces moci natrag,nikad vise.
taj setni miris ne rasipa cvece-
to prava ljubav u tebi mirise. Kad ima ljubavi ti siops:
Isto Vam zelim i ove godine, na ovoj temi o Ljubavi![]()
Otvorite srce i ispunite ga ljubavlju,
Raširite ruke i zagrlite one koje volite,
Pružite ruku i onima koje volite manje,
Opraštajte i pokušajte zaboraviti,
Pozitivno mislite.
I volite.
Sebe i druge.
MIR BOZIJI! HRISTOS SE RODI !
LJUBAV je tajna skrivena u nasim dusama i LJUBAV je tajanstvena moc koja pokrece dusu coveka, svet, planetu i kosmos. Srecni su Oni koji svet oko sebe posmatraju zaljubljenim pogledom ili ocima ljubavi. Srecni su Oni koji svoju srecu poklanjaju i dele sa drugima. Uvek postoje "zvezde padalice" i "zvezde radosnice", ali Vi nemojte dozvoliti da se svetlost ugasi u Vasim ocima. Zagledajte se u Ljubavno nebo, u osobu koju volite, u svoju dusu ... i videcete svoj svetlosni put!
![]()
Maha maja
ljubav je davanje i uzimanje, slanje i primanje poruka, voleti i otkriti da si voljen(a). Bez svega toga svako je nekompletan i batrga se po vodama emocionalizma koje ga nose neznano i nepredvidivo....
...ja bih PRE rekla: davanje i primanje LJUBAVI , znas, sto vise godina setam ovom stazom,Maha maja
ljubav je davanje i uzimanje, slanje i primanje poruka, voleti i otkriti da si voljen(a). Bez svega toga svako je nekompletan i batrga se po vodama emocionalizma koje ga nose neznano i nepredvidivo....
Posto sam potrosila Bone za danas, a, svidja mi se prica, sad je citiram,Pre dosta godina neko koga sam mnogo volela cekajuci me u parku dok sam fino kasnila rekao je: ma cekao bih te ovde dok mi se sve ptice ne poseru na glavu.(izvinjavam se na izrazu, autentican je).Meni je to bilo dovoljno.