Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fen... ne da mi se susit kosu... lol... i trebam da je skratim... najduzi pramen vec ima 5cm :shock:.... takodje, vracam se sa ljubicaste na crvenu boju :heart:

ala su mi duboke misli.... :lol:

anicat21.gif

jesi beda pa nemas ili volis da ja troshim a ti da zivis in ilission (((!??))) :shock::shock:

mislis da vreedis moju paznju luudoo jedna prof.i.m.g. -u :D:Dposle prichanja sa skvom:roll: prevejano slut slob. malom od eteb.
i ustajanja u 5 izjutra jer znaju da si osetljiva :lol::rotf: i sjeabana kao i ostale tamo;
ali imas prihode dobre u kv medjutim i tamo ti malo,a svo vreme si kao u kanadi (da li si zaista tamo i wonder i svesna da ces sama sad razjebati zbog svog ponosa i tudjih saveta >??? kostace te ne para ali deteta :p 8) )

kako neko moze da ima platu 400 evra o drzavnom trosku i da mu bude malo a ja radim mnogo vise za jedva pisljvih 200 evra ??? i to mogu da radim ceo zivot za te bdene pare + uz mgucnost da mi se poveca za jedva 100 eura !!

a bednica ....iz kube za kanadu + operacija oka ,+ nbc neka serija + pusi ona i dalje a oce ...:roll: debil od zene ..++da je nazovem pa sreco imao sam kredu od 500 ;) a vamo da dobijem milionske rachune zaebi bre radnju ...i zakljucak :she is out there for sure..I guess. ali ne zna kad svraca da poseti familiju ili zaboga da ne pokvarim snove njene iluziju ,dok ne znam gde mi je buducnost ona i dalje otvara nikove eto otvara po 3 u istovreme nece ni na pp da mi kaze jasno nego pise onako debilno smeshno smarachki i streberski za nesto sto prolazi kod dece iz obdanista,a ja dobijam racune :) i nastavlja konsultacije i nastavlja ona da pricha i misli da moze :rotf::D nastavlja ali ne zadugo ;););) tako da od takve boodale nemam nista sem troskove i spoznaje o sebi.Debilusha krije web dizajn kriju lokaciju mozda nije u kv,krije kako koji su joj sve nikovi krije nacin na koji ih aktivira i krije moguchnost koliko njih moze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back