salio sam se bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sehnsucht:Srljas s padezi?
Ma 'de se svadjamo? Samo primecujem da si bezala sa casova srpskog jezika u osnovnoj skoli... ne valja ti to...topmodelsica:Kako bi ti to rekla, ako nisi jos uvek u fazonu da se svadjamo?
Sehnsucht:Ma 'de se svadjamo? Samo primecujem da si bezala sa casova srpskog jezika u osnovnoj skoli... ne valja ti to...
dog face boy:ha,ha,ha,ha....pa moze i to ali posle...neke mrze da se obrisu posle..mmmm
pa...daaaa..... ?????pozovite mashtu..pozovite mashtuuuu.....topmodelsica:Da se obrisu?
E sad... Kad bih ti rekla, morala bih da te ubijem... Otkud sad "devojcice"...topmodelsica:A kako bi ti to rekla? Licemerna devojcice.
Sehnsucht:E sad... Kad bih ti rekla, morala bih da te ubijem... Otkud sad "devojcice"...
E, a sad ozbiljno, dosao mi dan da me svi nerviraju, pa se istresam na tebi. Sorry. Inace si mi stvarno (ali iskreno) veoma zanimljiva.
Nigde.topmodelsica:Gde radis?
Sto? Ti?Sehnsucht:Nigde.Sto? Ti?
Vazi.topmodelsica:To je bila tvoja greska. Nije trebalo da odgovoris na taj post. Cmok. Cao. Probaj ponovo da se svadjas sa mnom... :-) Ha ha ha ha ha ha....

i meni se neka hemija mota po glavi i to u kombinaciji sa vinjakom nije nimalo naivno verujtemilenche94:hemija...što ja sad ne uzmem da učim sad-ma ne mogu ja to-to je veoma dosadno...![]()