Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sofffy:
da ili ne?
da ili ne?
da ili ne?
da ili ne?
da ili ne?

:D :D :D I DA I NE!!!!!! Ali, ja bih ipak ne, jer se uvek pruza nesto interesantnije. Kada si u dilemi - uvek uradi ono sto manje zelis. Ne povodi se mnogo za osecanjima. Znam, tesko je reci NE, ali to ne ti ustvari pruza mnogo vece mogucnost, mozda nesto sto sada ne mozes da vidis. Poslusaj me, reci NE,pa kada ti se otvorinesto o cemu ni ne sanjas, nesto predivno sto ti sada izgleda daleko, moraz da me o tome obavestis.

JEL VAZI???? pozzz,LilyL

StoRmyGirl:
Mogla bi sad jedna kisica da padne...

:-D Mila moja, ja sam aprilsko dete, omiljena zivotinja ledena zaba u ruci, i hladna zmija, i ne znam sta bih ja dalla za jedan pljusak!!?? Ali, izgleda da se dasnas necemo ofajditi, bar mi, koji volimo kisu ka o SINISHICA. Sa velikom ceznjom uvek gledam njegov avatar.... A, vidim da i Ti iskrenoo ceznes za tom kisnom romantikom. Znas, razmisljam, pa i muzika se lepse slusa uz topot kisnih kapi, lepse i neznije ljubi, nekako ste blize, to ti dodje - kao da hoces u jedan zagrljaj da smestis celu svoju dusu, da te zagrle krila koja zelis, da se jedino TA i bas Ta sklope nad tvojom slabboscu....
LJUDI, sta je to? Zasto vas ja toliko osecam kao svoje, volim i verujem vam?????

U svakom sllucaju, neka pokisne onaj koo voli, a ostalim ljudima zelim dobre i izdrzljive kisobrane!!!! Samo, to nije kisa koju ja volim, bart ne ispod kisobrana.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back