micika_bg
Primećen član
- Poruka
- 880
sta li radi jedan bojan........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plus ćufte u paradajz sosuLucky girl:pireeeeeeeeeeeeee

ne volim cufte ;pdekson:plus ćufte u paradajz sosu![]()
Lucky girl:ne volim cufte ;p
mmmm....nija loše nije loše :razz:lilyl:Onda, jel po volji JEDNA BECKA, sa pomfritom i salatom od slatkog kupusa ili po zelji.? Za dezert, obzirom na vremenske prilike u gradu, predlazem Kasato! Prijatno i dodjite nam opet, sve vase zelje bice uslisene. I preporucite nas ako ste zadovoljni, ako niste, bas nas briga - ima ko hoce.....![]()
![]()
![]()
dekson:mmmm....nija loše nije loše :razz:
a joooj sestro udaj se za menee....pa makar imao sto kilalilyl:Slusaj, posto Lucky G. nema, ajde, blago meni da ja ovo serviram Tebi - dok se nije ohladilo!!! Sta ces uz rucak da popijes? Prvo aperitiv, pa izaberi i dalje! :-D Prijatno.
Nego, i meni se sada mota po glavi jedan veeeliki biftek (midium pecen) sa grilovanim povrcem. Dobro, sacekaj da ga bacim na zar, kao i povrce, pa cemo zajedno rucati za 10 minuta!!!!![]()
![]()
Za to vreme ja cu da tresnem jednu tekilu (po pravilu se pije na ex), a Ti?
![]()

dekson:a joooj sestro udaj se za menee....pa makar imao sto kila![]()
![]()
![]()
![]()
Zato, moj odgovor je DAAAAAAAAAAAAAA!!!! :-D :-D :-D

(u kvalitete nasumnjam)lilyl::-D Ti si prvi koji je ukapirao da ja posedujem izuzetne kvalitete i da sam vrlo svestrana - narocitou kulinarstvu. Danasnji momci to ne cene i niko me nije zaprosio!Zato, moj odgovor je DAAAAAAAAAAAAAA!!!! :-D :-D :-D
URAAAAAAAAAAA, najzad cu stati na ludi kamen, ah, od kada to cekam....![]()
![]()
![]()
( a moju suprugu u kuhinji uglavnom zamišljam samo u kecelji onako...mmm...) :wink:.danas idem na svadbu (trudiću se da odolim svoj onoj lepoti tamo ), snimiću sve pa ćemo da se dogovorimo oko detalja :wink: :wink: :wink:5 karakteraCyber-BARABA:Djole,Djole,.Djole,Djole,Djole,Djole,Djole,Djole