Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dekson:
mmmm....nija loše nije loše :razz:

Slusaj, posto Lucky G. nema, ajde, blago meni da ja ovo serviram Tebi - dok se nije ohladilo!!! Sta ces uz rucak da popijes? Prvo aperitiv, pa izaberi i dalje! :-D Prijatno.

Nego, i meni se sada mota po glavi jedan veeeliki biftek (midium pecen) sa grilovanim povrcem. Dobro, sacekaj da ga bacim na zar, kao i povrce, pa cemo zajedno rucati za 10 minuta!!!! ;) ;) ;) Za to vreme ja cu da tresnem jednu tekilu (po pravilu se pije na ex), a Ti? ;)

lilyl:
Slusaj, posto Lucky G. nema, ajde, blago meni da ja ovo serviram Tebi - dok se nije ohladilo!!! Sta ces uz rucak da popijes? Prvo aperitiv, pa izaberi i dalje! :-D Prijatno.

Nego, i meni se sada mota po glavi jedan veeeliki biftek (midium pecen) sa grilovanim povrcem. Dobro, sacekaj da ga bacim na zar, kao i povrce, pa cemo zajedno rucati za 10 minuta!!!! ;) ;) ;) Za to vreme ja cu da tresnem jednu tekilu (po pravilu se pije na ex), a Ti? ;)
a joooj sestro udaj se za menee....pa makar imao sto kila :lol: :lol: :lol: :lol:

lilyl:
:-D Ti si prvi koji je ukapirao da ja posedujem izuzetne kvalitete i da sam vrlo svestrana - narocitou kulinarstvu. Danasnji momci to ne cene i niko me nije zaprosio! :cry: Zato, moj odgovor je DAAAAAAAAAAAAAA!!!! :-D :-D :-D

URAAAAAAAAAAA, najzad cu stati na ludi kamen, ah, od kada to cekam.... :lol: :lol: :lol:
(u kvalitete nasumnjam) :lol: ( a moju suprugu u kuhinji uglavnom zamišljam samo u kecelji onako...mmm...) :wink:.danas idem na svadbu (trudiću se da odolim svoj onoj lepoti tamo ), snimiću sve pa ćemo da se dogovorimo oko detalja :wink: :wink: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back